e-neaionia.gr

Γήπεδο ΑΕΚ: Ανήμερα της “Αγιάς Σοφιάς” τα επίσημα εγκαίνια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το γήπεδο της ΑΕΚ, το νέο στολίδι του ένδοξου Αθλητικού Ομίλου, θα κάνει πρεμιέρα ανήμερα της Αγιάς Σοφιάς.

Οι διαμορφώσεις στο χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ έχουν μπει κυριολεκτικά στο τελευταίο στάδιο και πλέον απομένουν λίγες λεπτομέρειες, μέχρις ότου η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κάνει το επίσημο ποδαρικό στην «ΟΠΑΠ Arena».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Αθλητικού Τύπου, τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα γίνουν οριστικά στις 17 Σεπτεμβρίου, μετά από αίτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ στη Super League ενόψει και της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, που θα γίνει στις 25 Ιουλίου.

Η μέρα των εγκαινίων επιλέχθηκε χάρη στον θρησκευτικό της συμβολισμό, καθώς είναι η μέρα γιορτής για την Αγία Σοφία. Ανήμερα της «Αγίας Σοφίας», δηλαδή, την ίδια ημέρα που γιορτάζει η Αγάπη και η Ελπίδα, η ΑΕΚ θα μπει επίσημα στο καινούριο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια, 19 χρόνια μετά.

Γνωστή χορογράφος ανέλαβε την τελετή έναρξης στο γήπεδο της ΑΕΚ

Τη τελετή των εγκαινίων ανέλαβε η Άρτεμις Ιγνατίου. Σε ανάρτηση της στο Instagram, η γνωστή χορογράφος καλεί ήδη σε ακρόαση ηθοποιούς, χορευτές και αθλητές. Το σχετικό κείμενο αναφέρει:

Η Xορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου και η εταιρεία παραγωγής event plus A.E. απευθύνει κάλεσμα σε ηθοποιούς, χορευτές και αθλητές ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας 18-40, για τις ανάγκες πραγματοποίησης των εγκαινίων του γηπέδου της Α.Ε.Κ, «OPAP ARENA – Αγία Σοφία», το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022».