Βίντεο στο αεροδρόμιο με επίθεση του πρώην Υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη σε εργαζόμενο

Τον πρώην Υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη καταγγέλλει η ΟΣΕΥΠΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων) για επίθεση σε εργαζόμενο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Μάλιστα, κυκλοφόρησε ήδη στο διαδίκτυο βίντεο με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, τη στιγμή του βίαιου ξεσπάσματός του σε εργαζόμενο στο αεροδρόμιο. 

Είχε προηγηθεί η καταγγελία της ΟΣΕΥΠΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες των Αεροδρομίων) σύμφωνα με την οποία ο Λευτέρης Αυγενάκης κατηγορείται ότι χτύπησε υπάλληλο του αεροδρομίου γιατί έχασε την πτήση του.

Λίγες ώρες μετά κυκλοφόρησε βίντεο που δείχνει το βίαιο περιστατικό στο αεροδρόμιο.

Στο βίντεο φαίνεται ο υπάλληλος να μιλά στο τηλέφωνο, όταν ξαφνικά δέχεται ένα χτύπημα από τον πρώην υπουργό.

Η ανακοίνωσή του Λευτέρη Αυγενάκη

«Λυπάμαι ξεκάθαρα και ζητώ συγνώμη για την ένταση και την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο με υπάλληλο εταιρείας, στην προσπάθεια μου να μπορέσω να επιβιβαστώ στην πτήση μου για το Ηράκλειο. Την ίδια στιγμή όμως, είμαι έκπληκτος από τις υπερβολές και ανακρίβειες που διακινούνται σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για περιστατικό «άγριου ξυλοδαρμού», «λιποθυμιών», «χειροδικιών» απο μέρους μου.

Πράγματι υπήρξε ένα περιστατικό λεκτικής έντασης με υπάλληλο της εταιρείας καθώς δεν μου επέτρεψε να επιβιβαστώ επικαλούμενος ότι είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενώ όπως με τα μάτια μου διαπίστωνα οι επιβάτες ήταν στη φισούνα επιβίβασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: