Α.Ο. Νέας Ιωνίας: Συγκίνηση και χαρά για την άνοδο στην Γ’ Εθνική (εικόνες από τη φιέστα)

Ημέρα χαράς και συγκίνησης ήταν η χθεσινή (19/05) για την ομάδα του A.O. Νέας Ιωνίας που επισφράγισε την άνοδό της στην Γ’ Εθνική.

Παρ’ ότι, η Νέα Ιωνία δεν νίκησε, ο βαθμός της «λευκής» ισοπαλίας (0-0) στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη ήταν αρκετός για να επισφραγίσει με… κάθε τρόπο την επίτευξη της επανόδου στις εθνικές κατηγορίες μετά από εννέα χρόνια στα τοπικά!

Ποδοσφαιριστές, μέλη τεχνικού επιτελείου, διοικητικά στελέχη και φίλαθλοι είχαν κάθε λόγο να γιορτάσουν με την… ψυχή τους στη φιέστα που ακολούθησε στο δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Πρωταθλητές Χανίων, που από την πλευρά τους απέσπασαν έναν πολύτιμο βαθμό σε ματς υψηλής δυσκολίας!

Στο αγωνιστικό μέρος οι κυανοκίτρινοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης και δικαιούνταν έστω ένα γκολ, βάσει της απόδοσής τους κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Α.Ο. Νέας Ιωνίας: Συγκίνηση και χαρά για την άνοδο στην Γ' Εθνική

Ωστόσο, η μεγάλη ευκαιρία για να το πετύχουν χάθηκε στο δεύτερο μέρος και, συγκεκριμένα, στο 57ο λεπτό. Αμέσως με την είσοδό του στο ματς ο Ταβάρες κέρδισε πέναλτι από τον Παληγεώργο, όμως ο Πλατέλλας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από την άσπρη βούλα. Στη συνέχεια, η μπάλα επέστρεψε στον αριστεροπόδαρο άσο, ο οποίος όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν ελάχιστες καλές στιγμές, ενώ στο τελευταίο ημίωρο περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο.


Διαιτητές: Σπήλιος (Αιτωλοακαρνανίας), Βάτος-Νούσιας (Άρτας)
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Ισίδωρος Σταυριανός): Μπαλασάκης, Ραφτόπουλος, Γερόλυμος, Αποστόλου, Αλέμης (33′ λ.τρ. Σταύρου), Κωνσταντίνου, Αντωνόπουλος (56′ Ταβάρες), Τζαμάι, Βεζιρτζόγλου (78′ Ντεμπά), Πλατέλλας (78′ Μαρίνου), Φερναντίνιο (78′ Σπυριδάκης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ (Αντώνης Συροκάκης): Τσίτσα, Παληγεώργος, Δάσκαλος, Τσόλης, Χ. Μαρκουλάκης, Μποτωνάκης, Α. Ψαράκης, Μαρκουλάκης, Μερόλλι, Κληρονόμος (80′ Μεγαλακάκης), Μ. Ψαράκης (61′ Πενταράκης).