Ανούσιους καυγάδες στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση

Ανούσιους καυγάδες και αποκρουστική εικόνα διαρκών επεισοδίων, προσβολών και παζαριών στο Δημοτικό Συμβούλιο στη Νέα Ιωνία, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Το πλήρες κείμενο: Στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας, στις 17 Ιουνίου, η Λαϊκή Συσπείρωση ανέδειξε για μια ακόμη φορά τις κινητοποιήσεις των σωματείων και των φορέων της πόλης, όπως και άλλα, σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της.

Συγκεκριμένα:

  • Κατήγγειλε τις απολύσεις 30 εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αγ. Όλγα» και κάλεσε σε συνολική στήριξη του αγώνα των υγειονομικών και του σωματείου τους. Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο υποβάθμισης της δημόσιας υγείας και στη Ν. Ιωνία, μετά από όλα αυτά που έχουμε ζήσει με το Κέντρο Υγείας. Επιβεβαιώνεται πως «λεφτόδεντρα» υπάρχουν, αλλά αφορούν το ΝΑΤΟ, τους βιομηχάνους, τα «τρωκτικά» της «πράσινης», πανάκριβης ενέργειας και όχι φυσικά τον λαό και τις ανάγκες του.
  • Ανέδειξε την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση που βρίσκεται η Πλατεία Παλαιολόγου και απέσπασε τη δέσμευση ότι θα υπάρξουν άμεσες διορθώσεις, κάτι που φυσικά μένει να αποδειχθεί.
  • Ζήτησε άμεσο χρονοδιάγραμμα των εργασιών που θα γίνουν στα σχολεία το καλοκαίρι. Επίσης, με βάση σχετική καταγγελία του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας ζήτησε την άμεση απομάκρυνση των καμερών από το σχολείο, κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε η δημοτική αρχή.
  • Καταψήφισε τις αναμορφώσεις του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού, καθώς κινούνται στη γνωστή λογική της υποχρηματοδότησης, των ατέλειωτων εργολαβιών και -κατά βάση- της έλλειψης έργων για τις λαϊκές ανάγκες.

Τέλος, η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει την αποκρουστική εικόνα των διαρκών «επεισοδίων», προσβολών και παζαριών ανάμεσα στις παρατάξεις που στηρίζονται άμεσα ή έμμεσα από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Είναι φανερό πως, επειδή συμφωνούν στην κύρια και αντιλαϊκή κατεύθυνση, αναλώνονται σε ατέλειωτους καυγάδες με προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τον λαό της Ν. Ιωνίας να απορρίψει αυτήν την κατάντια και να οργανώσει τον αγώνα του και όλα τα μεγάλα ζητήματα της ζωής και των αναγκών του.

Δείτε επίσης: