e-neaionia.gr

ΑΕΚ: Έτοιμο το Opap Arena να πανηγυρίσει την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή

Πανηγυρική ατμόσφαιρα επικρατεί στον κόσμο της ΑΕΚ, που νιώθει ήδη τη λάμψη από το βαρύτιμο τρόπαιο του Πρωταθλητή να αντανακλά στην ομάδα.

Η ομάδα είναι έτοιμη να σηκώσει την κούπα την Κυριακή στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας και το φετινό Πρωτάθλημα σηματοδοτεί την οριστική επιστροφή της ομάδας στην κορυφή.

Οι πανηγυρισμοί μοιάζουν πρόωροι, αλλά συνάμα δείχνουν τη λαχτάρα του κόσμου της ΑΕΚ να ξανανιώσει νικητής και τροπαιοφόρος. Το πρώτο βήμα έγινε στην αρχή της εβδομάδας και αμέσως μετά τις εξελίξεις με τη νίκη στο «Βικελίδης» (2-1) σε συνδυασμό με την ήττα (0-1) του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» που έδωσαν διαφορά τριών βαθμών στην Ένωση.

Αυθόρμητα και παρά το περασμένο της ώρας χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία μπροστά από την κεντρική είσοδο και περιμετρικά του γηπέδου, πανηγυρίζοντας για τις εξελίξεις. Έκτοτε, ο κόσμος της Ένωσης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η ομάδα χρειάζεται μόλις έναν βαθμό, για να σφραγίσει την επιστροφή της στην κορυφή της Ελλάδας μετά το 2018!

“Να κερδίσουμε πρώτα και μαθηματικά τον τίτλο”

Παρά ταύτα, διοίκηση, προπονητής και παίχτες της ΑΕΚ, προσπαθούν να μείνουν συγκρατημένοι, μέχρι το επικείμενο ματς με τον Βόλο για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τον τίτλο.

Άλλωστε, όπως είπε και ο Ματίας Αλμέιδα σε πρόσφατες του δηλώσεις, δεν θέλει να υποτιμήσει κανέναν και να κάνει λόγο από τώρα για πρωτάθλημα, θέλει να δει την ομάδα του να κερδίζει και μαθηματικά τον τίτλο και έπειτα θα πανηγυρίσει και ο ίδιος και οι παίχτες του με την ψυχή τους.

Η ποδοσφαιρική σεζόν που διανύουμε, το 2022-2023, όχι μόνο σήμανε την επιστροφή της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά επικύρωσε και την επιστροφή της στην κορυφή. Την ερχόμενη Κυριακή, η Νέα Φιλαδέλφεια θα φορέσει για άλλη μία φορά τα καλά της και πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα, θα παρευρεθεί στην φιέστα των ‘κιτρινόμαυρων’.

Χθες η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε sold out στο γήπεδο και έχουν αρχίσει ήδη οι προβλέψεις για τον κόσμο που αναμένεται να βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, λοιπόν, περισσότεροι από 100.000 φίλοι της ΑΕΚ θα είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς παρόλο που δεν θα έχουν εισιτήριο, για να δουν από κοντά το ματς, θα βρεθούν στην περιοχή για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα.

Για την ιστορία σημειώνουμε πως η τελευταία φορά που η ΑΕΚ κατέκτησε τον τίτλο και έπαιζε στην φυσική της έδρα, ήταν το μακρινό 1993-1994.

Διαβάστε επίσης: 13 Απριλίου 1924: Ξεκινά η ιστορία της ΑΕΚ, της ομάδας που όταν παίζει θυμίζει την ιστορία της

Stavento: Κατάθεση ψυχής για τον πατέρα του και το γήπεδο της ΑΕΚ σε νέο τραγούδι