Αγία Παρασκευή: Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη σε έργα υποδομών

Αγία Παρασκευή: Το Δήμο Αγίας Παρασκευής επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ξεκινήσει σε όλη την Αττική με στόχο να εποπτεύσει σημαντικά έργα υποδομών που υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας και ταυτόχρονα να ενημερωθεί για τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Δήμο Αγ. Παρασκευής, ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το Δημαρχείο, το 2ο ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής στο οποίο πραγματοποιούνται παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης, τη πεζογέφυρα επί της Λ. Μεσογείων η οποία έχει χρηματοδοτηθεί με 1 εκ ευρώ από πόρους του ΠΕΠ Αττικής, το σημείο στο οποίο θα κατασκευαστεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο το οποίο χρηματοδοτείται με 2 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια (το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 6,6 εκ. ευρώ), τον παιδικό σταθμό στο Οικοδομικό Τετράγωνο 328 με προϋπολογισμό έργου 1,57 εκ ευρώ (ολοκληρώνεται στα τέλη Σεπτεμβρίου) και το 14ο Νηπιαγωγείο Αγ. Παρασκευής που πραγματοποιήθηκαν επισκευές με χρηματοδότηση της Περιφέρειας (το έργο έχει ολοκληρωθεί εδώ και 2 χρόνια και είχε χρηματοδοτηθεί από το ΠΕΠ Αττικής με προϋπολογισμό 430 χιλ. ευρώ).

Επιπλέον πραγματοποίησε επίσκεψη στο ολοκληρωμένο έργο ομβρίων στην περιοχή Πευκάκια προϋπολογισμού 2,5 εκ. ευρώ, στη συνέχεια πραγματοποίησε επίβλεψη των έργων στο σημείο που γίνεται η ανέγερση του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου το οποίο έχει προϋπολογισμό 21 εκ. ευρώ και χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Τον κ. Πατούλη συνόδευαν εκτός από το Δήμαρχο Β. Ζορμπά, η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Κεχρής, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Β. Γιαννακόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμικής Ανάπτυξης Π. Λεονάρδου, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Ευσταθόπουλος οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με την Παράταξη Νέα Αρχή για την Αττική, Ν. Καρούλιας, Δ. Μουλιάτος, Ν. Παχύλας, Ν. Σαντοριναίος, Α. Διαμαντάρα, Μ. Μουχτούρη, X.Γαλανοπούλου

Με τον Δήμαρχο έχουμε κοινό όραμα να μεταμορφώσουμε την Αγ. Παρασκευή

Τον Περιφερειάρχη υποδέχθηκαν στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Β. Ζορμπάς, Αντιδήμαρχοι και στελέχη του δήμου. Ο κ. Ζορμπάς ευχαρίστησε θερμά τον Γ. Πατούλη για τη συμβολή του στην υλοποίηση σημαντικών έργων.

Αγία Παρασκευή: Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη σε έργα υποδομών

«Ευχαριστώ το Γιώργο Πατούλη γιατί επί θητείας του η Αγ. Παρασκευή είναι ευτυχής, καθώς έγιναν τόσα έργα που ούτε που είχαμε φανταστεί. Ενδεικτικά θα αναφέρω τη χρηματοδότηση ενός εμβληματικού έργου που είναι η ανέγερση του νέου δημαρχείου, ο παιδικός σταθμός καθώς και το νηπιαγωγείο, έργα όμβριων, ενεργειακές αναβαθμίσεις σε 4 σχολεία, και πολλά άλλα. Είμαστε ευγνώμονες. Η πόλη θα είναι δίπλα σου» επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Ζορμπάς ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στη διαδικασία ωρίμανσης μελετών και στην τήρηση του Περιφερειάρχη για χρηματοδοτήσεις.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης χαρακτήρισε τον Βασίλη Ζορμπά έναν άξιο Δήμαρχο και υπογράμμισε το καλό κλίμα συνεργασίας, που υπάρχει μεταξύ τους, το οποίο όπως ανέφερε, έχει σαν αποτέλεσμα σημαντικά ορατά έργα στην πόλη.