«Όλοι Μαζί Μπορούμε» και στη Νέα Ιωνία

Το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” διοργανώνει δράσεις με στόχο να γίνει «Όλη η Αττική, μία Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για τα παιδιά». Κυρίαρχη αυτές τις μέρες είναι η συλλογή παιδικών δώρων, με σκοπό κανένα παιδί να μη μείνει παραπονεμένο, ακόμα κι αν ο άμεσος περίγυρός του δεν μπορεί να του προσφέρει δώρα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Το Σάββατο στο Δημαρχείο μαζεύουμε δώρα

Την οργάνωση στηρίζουν οι περισσότεροι Δήμοι του Λεκανοπεδίου της Αττικής και ανάμεσά τους και ο Δήμος Νέας Ιωνίας. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί γονείς αδυνατούν να προσφέρουν χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά τους, οπότε όλοι μαζί στέλνουμε ένα μεγάλο μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς, ώστε φέτος να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του.

Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας (Αγίου Γεωργίου 40).

Καλούμε όλους τους κατοίκους της Νέας Ιωνίας να προσφέρουν για τα παιδιά της πόλης μας δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί. Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Όλη η Αττική, μία Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για τα παιδιά!