Ψώνια στη Νέα Ιωνία έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης – Οι δηλώσεις για τη μάχη των τιμών

Ψώνια στην αγορά της Νέας Ιωνίας έκανε την Παρασκευή ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης

Σε ανάρτησή του στο twitter ο ίδιος έγραψε: «δίνω μία μάχη για όλους μας κατά της ακρίβειας» ενώ αναφορικά με τα παράπονα των κρεοπωλών εξήγησε πως δεν είναι εναντίον τους αλλά έπρεπε να σκεφτεί και τους ευάλωτους πολίτες. 

Ο υπουργός, παραδέχεται ότι οι κρεοπώλες έχουν στεναχωρηθεί, αφού – όπως λέει – από την πολιτική του κράτησε πολύ χαμηλά τις τιμές στο αρνί και το κατσίκι, όμως τους εξήγησε πως δεν είναι εναντίον τους αλλά έπρεπε να σκεφτεί και τους ευάλωτους πολίτες. Στην ίδια ανάρτηση τόνισε ότι μετά τις πρωτοβουλίες του υπουργείου η τιμή των αμνοεριφίων μειώθηκε κατά 2 ευρώ.

Η ανάρτηση που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης

 «Χθες ήμουν σε μία ομιλία στη Νέα Ιωνία και είδα εκεί δίπλα ένα κρεοπωλείο. Αποφάσισα -παρά του ότι οι κρεοπώλες έχουν στενοχωρεθεί καθώς με την πολιτική μου κράτησα τελικά πολύ χαμηλές τις τιμές στο αρνί και στο κατσίκι- να δω πώς πάει η αγορά. Μου εξήγησαν ότι λόγω της δράσης μας κατέβασαν τελικά τις τιμές περίπου 2€ το κιλό.

Τους εξήγησα ότι δεν είμαι εναντίον τους αλλά έπρεπε να σκεφθούμε και τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας που δεν έχουν να πληρώσουν τόσα χρήματα. Τελικά ψώνισα για το σπίτι μας. Βγήκαμε και φωτό και χωρίσαμε αγαπημένοι. Όσοι νομίζουν ότι έχω λόγο να υποστηρίζω τα super markets κάνουν λάθος. Απλά δίνω μία μάχη για όλους μας κατά της ακρίβειας. Με καλή διάθεση και καλοπιστία θα πάνε όλα καλά. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους μας»