Ψυχικό: “Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων” την Κυριακή με υπέροχα και τσιπαρισμένα σκυλάκια

«Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων» διοργανώνει ο φιλοζωικός σύλλογος Αιγιαλείας «Τα Φιλαράκια» στο Νέο Ψυχικό την Κυριακή 2/7/2023. Πανέμορφα ζώα συντροφιάς αναζητούν μία ζεστή αγκαλιά και ένα ασφαλές σπίτι.

Η Μπέλα, ο Ρόδης, ο Τζελάτο, ο Αλέκος, η Μαίρη, η Λίντα, ο Μελένιος, ο Σιρόκο και πολλοί άλλοι τετράποδοι φίλοι, ο καθένας με τη δική του ιστορία, ανυπομονούν να σας γνωρίσουν και να παίξουν μαζί σας.

Αυτή την Κυριακή 2 Ιουλίου, στο Νέο Ψυχικό από τις 10:00 ως τις 15:00, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά υπέροχα μουσούδια και χαρούμενες ουρές. Νεαρά αλλά και ενήλικα υγιέστατα σκυλάκια σας περιμένουν και που ξέρεις; Ίσως ανάμεσα τους να βρίσκεται ο παντοτινός σας φίλος…

«Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων» στο Νέο Ψυχικό

«Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων» στο Νέο Ψυχικό

Τη γιορτή διοργανώνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια», ο οποίος δραστηριοποιείται στον μεγαλύτερο δήμο της Πελοποννήσου, όπου υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 6.000 αδέσποτοι σκύλοι και περίπου 500 εγκαταλείψεις τον χρόνο.

«Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων» στο Νέο Ψυχικό

Οι ανάγκες για τη φροντίδα τους είναι τεράστιες καθώς εκτός από την καθημερινή σίτιση, έχουν προχωρήσει σε 300 στειρώσεις, 80 ορθοπεδικά χειρουργεία, αμέτρητες θεραπείες και αποπαρασιτώσεις.

«Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων» στο Νέο Ψυχικό

Φυσικά και μπορείς και εσύ να βοηθήσεις, φέρνοντας μαζί σου στη γιορτή κάποιο από τα είδη που χρειάζονται όπως: Drontal για σκύλους, Advocate αμπούλες, Simparica Trio, Bravecto, μια καλή τροφή για κουτάβια ή ενήλικα σκυλιά, περιλαίμια και λουράκια, box μεταφοράς.

«Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων» στο Νέο Ψυχικό

Ποιος είναι ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια»

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια» αποτελείται από εθελοντές. Δεν αμείβονται, δεν χρηματοδοτούνται, δεν είναι αυτή η δουλειά τους, ούτε έχουν κάποιο ειδικό χώρο φιλοξενίας αλλά χρησιμοποιούν τα σπίτια τους. Επίσης δεν έχουν κάποιο ειδικό μέσο μετακίνησης και σαν ασθενοφόρα χρησιμοποιούν τα αμάξια τους.

Οι εθελοντές του συλλόγου δρουν για να μην μένουν, όπως λένε, απαθείς στις τραγικότητες που συμβαίνουν στη χώρα μας με τα ζώα. Στόχος τους είναι κάποια μέρα να θεωρούν όλοι απαράδεκτα τα βαρελόσκυλα, να είναι τόσο σπάνια τα κουτάβια σε κάδους σκουπιδιών που να αποτελούν είδηση, να είναι τέτοια η παιδεία κι η ευαισθησία όλων μας που να μην χρειάζονται να υπάρχουν ομάδες σαν και αυτούς.

«Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων» στο Νέο Ψυχικό

Info: «Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων» 2/7/23, Νέο Ψυχικό – 1ο σύστημα προσκόπων – Αλ. Παπαναστασίου 21

Όλα τα σκυλάκια είναι τσιπαρισμένα και θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας