Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, έλκηθρα, ξωτικά και φαντασμαγορική γιορτή για παιδιά και μεγάλους καλωσορίζει η Νέα Φιλαδέλφεια το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων από τις 17:30 η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτική παρέα (31 ανιματέρ και εμψυχωτές) θα περιμένει να υποδεχθεί τους μικρούς μας φίλους. Ο Αϊ Βασίλης πάνω στο έλκηθρό του με τους ταράνδους του, τέσσερις χαμογελαστοί και έμπειροι ξυλοπόδαροι ντυμένοι θεματικά, ζογκλέρ με φωτιές, κορίνες και ακροβατικά κόλπα, παράσταση με μάγο και μοναδικά τρικ, bubbles show, γωνιές με face painting, ξωτικά και νεράιδες, «ζωντανή φάτνη», η παρέα του Μίκυ, photo booth με Χριστουγεννιάτικο θέμα για ανεπανάληπτες φωτογραφίες κ.α.

Σε όλα τα παιδιά θα μοιραστούν 400 μπαλόνια ηλίου τα οποία και θα απελευθερωθούν στον ουρανό της πόλης κατά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Φωτισμός Δέντρου στη Νέα Φιλαδέλφεια

 Στις 19.45 η 45μέλης χορωδία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με μαέστρο την Μαρία Κάτσαρη θα «ντύσει» την ατμόσφαιρα με γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες,  ενώ στις 20.00 το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης θα ανάψει ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος και ο ουρανός θα φωτιστεί από ένα υπέροχο σόου βεγγαλικών!

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τις 14:00, το στολισμένο τρενάκι του Δήμου με 4μελή ορχήστρα θα περάσει από όλες τις γειτονιές της πόλης για τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα (υπό την επιμέλεια του σολίστα στο κλαρίνο, Γιώργου Κοτσίνη, οι δεξιοτέχνες της παραδοσιακής μουσικής, Μανώλης Κόττορος στο βιολί, Θωμάς Κωνσταντίνου στο ούτι και η εξαιρετική Ρία Ελληνίδου στο τραγούδι, πρόκειται να παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα). 

Πρωτοχρονιά στη Νέα Φιλαδέλφεια

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στις 19:00 στη δημοτική βιβλιοθήκη (Ν. Τρυπιά 45, Νέα Φιλαδέλφεια), ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος θα διαβάσει παιδικά παραμύθια στους μικρούς μας φίλους!

 Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τις 14:00 το τρενάκι του Δήμου θα κινείται κατά μήκος της Λεωφόρου Δεκελείας, με επιβάτες παιδικές Χριστουγεννιάτικες μασκότ και μία μοναδική παράσταση με σαπουνόφουσκες που θα αλληλεπιδρούν με συχνές στάσεις με το κοινό!

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με τις απαραίτητες και προβλεπόμενες προφυλάξεις για την προστασία από τον κορωνοϊό (Covid-19).