Χαλάνδρι: Το deal της χρονιάς- Αγόρασε χρυσό σταυρό πληρώνοντας με …ένα δοχείο λάδι

Στο Χαλάνδρι ηλικιωμένος έκανε το deal της χρονιάς και απέδειξε πως το λάδι πλέον είναι …χρυσός.

Πλήρωσε σε κοσμηματοπωλείο με τενεκέ λάδι 17 λίτρων τον χρυσό σταυρό για τον εγγονό του. Το περιστατικό περιέγραψε η επιχειρηματίας στην κάμερα του «Καλημέρα Ελλάδα», λέγοντας: για την πρωτοφανή εμπειρία της. «Μπήκε ένας ηλικιωμένος μέσα και ήθελε να αγοράσει ένα σταυρό. Του λέω: ‘θα πληρώσετε με κάρτα ή μετρητά;’. Και μου απάντησε: ‘θα σε πληρώσω σε είδος’. Εμένα δεν μου άρεσε η απάντηση, ‘τι εννοείς;’ του είπα;. Και μου έφερε έναν τενεκέ λάδι, Καλαματιανό».

Η επιχειρηματίας δεν σάστισε για πολύ, αφού είχε δοκιμάσει και στο παρελθόν το λάδι και ήξερε πως είναι καλό, το λάδι που όπως είπε ο γνωστός της έχει πάντα στο αυτοκίνητό του. Ο σταυρός κόστιζε 180 ευρώ, όσο δηλαδή και το 17 λίτρων τενεκές λάδι.

Η χρυσοχόος δέχθηκε την προσφορά και έκανε την ανταλλαγή – πώληση.

Η ιδιοκτήτρια το σκέφτηκε για λίγο και συμφώνησε. Έτσι το κόσμημα άλλαξε χέρια και όλοι όπως φαίνεται έμειναν ικανοποιημένοι. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η νέα εξωφρενική τιμή που έφτασε το κιλό στο ελαιόλαδο.

Η ίδια πάντως, ξεκαθάρισε πως, δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει αυτού του είδους την ανταλλακτική οικονομία, ωστόσο, ευχαριστήθηκε το λάδι που.