Χαλάνδρι: Συμμορία ανηλίκων επιτέθηκε σε μαθητή Γυμνασίου – Τρόμος για ένα smartwatch

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μαθητής γυμνασίου στο Χαλάνδρι όταν συμμορία ανηλίκων του επιτέθηκε για να τον ληστέψει. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο μαθητής μαζί με έναν φίλο του επέστρεφαν στο σπίτι τους από τη βόλτα τους γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας.

Ενώ οι δύο φίλοι περπατούσαν επί της οδού Σαρανταπόρου ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένας ανήλικος με ένα ποδήλατο, Ρομά σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου.

Τους είπε να μείνουν ακίνητοι και στη συνέχεια έδωσε το σύνθημα σφυρίζοντας δύο φορές. Πίσω από τις καλαμιές εμφανίστηκαν ακόμη τρεις ανήλικοι, τους κύκλωσαν και απαίτησαν να τους παραδώσουν όσα χρήματα έχουν πάνω τους, όπως και έκαναν οι δύο μαθητές.

Στη συνέχεια, ωστόσο, κέντρισε το ενδιαφέρον τους ένα ρολόι, ένα smartwatch το οποίο φορούσαν 13χρονος και τότε του είπε ο φερόμενος ως αρχηγός της ανήλικης συμμορίας «δώσε μου το ρολόι, έχω μαχαίρι, θα σε μαχαιρώσω», ενώ ο ένας από τα άλλα μέλη προέτρεψε το άτομο αυτό να επιδείξει το μαχαίρι. Ο 13χρονος φοβήθηκε και το παρέδωσε.

Στη συνέχεια οι άγνωστοι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Η καταγγελία αναφέρει ότι κινήθηκαν προς τον καταυλισμό. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλανδρίου αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας για να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τους δράστες.