Χαλάνδρι: Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής καλλιτεχνών στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Ο Δήμος Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2024, καλεί για κατάθεση προτάσεων από φυσικά πρόσωπα, καλλιτεχνικά σχήματα και φορείς από όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας (θέατρο, μουσική, κινηματογράφο κ.λπ), οι οποίες θα μπορούν να πραγματοποιηθούν στο ανοιχτό Θέατρο Ρεματιάς.

Ανακοίνωση για το Φεστιβάλ Ρεματιάς

Προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων καθώς και για τη διαμόρφωση της πρότασής τους, παραθέτουμε τα παρακάτω στοιχεία:

  • Το Θέατρο Ρεματιάς είναι ανοιχτό, προσβάσιμο σε Άτομα με Αναπηρία και διαθέτει κερκίδα 600 θέσεων, καμαρίνια, τουαλέτες και κυλικείο.
  • Το Φεστιβάλ, διεξάγεται την περίοδο του Ιουλίου καθώς και από τέλος Αυγούστου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου και οι εκδηλώσεις του πραγματοποιούνται τις ημέρες Δευτέρα- Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο. Οι υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας διατίθενται μόνο για πρόβες και τυχόν αναβολές λόγω καιρικών συνθηκών.
  • Για τη διενέργεια του φεστιβάλ ο Δήμος διαθέτει: 1) προσωπικό ασφαλείας για την ηλεκτρολογική του υποδομή, 2) σύστημα φωτισμού και υπεύθυνο για τον χειρισμό του, 3) ηχητικό σύστημα και ηχολήπτη 4) προσωπικό για τη φροντίδα και την καθαριότητα του χώρου 5) προσωπικό για τη φύλαξη του χώρου και 6) προσωπικό για την υποδοχή και ταξιθεσία των θεατών.

Διαθέσιμος ηχητικός εξοπλισμός: α) ηχητικό σύστημα για το κοινό JBL ενεργό VRX (4 ηχεία για μπάσα & 6 δορυφόροι), β) ψηφιακή κονσόλα 32 IN/16 OUT, γ) 12 + 2 monitor – επιστροφές και δ) ενισχυτής μπάσου AMPEG 150W & ενισχυτής κιθάρας FENDER 150W.

Παράρτημα με την ανάλυση του ηχητικού εξοπλισμού εδώ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Οι προτάσεις θα πρέπει να παρουσιάζουν με σαφήνεια:

α) τα στοιχεία του φορέα αναλυτικά (όνομα, διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ, τηλέφωνο),

β) τα στοιχεία της προτεινόμενης εκδήλωσης (περιεχόμενο, συντελεστές, φωτογραφικό υλικό, τεχνικές προδιαγραφές, διάρκεια εκδήλωσης κ.λπ.), σε όσο είναι δυνατόν μικρά σε όγκο αρχεία.

γ) την οικονομική πρόταση στην οποία θα πρέπει να συνυπολογισθούν όλα τα έξοδα που απαιτούνται για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης όπως μουσικά όργανα (πιάνο, ντραμς, κρουστά κ.λπ.), επιπλέον φωτισμός, σκηνικά, προτζέκτορας και οθόνη, ειδικότερες ηχητικές απαιτήσεις, ειδικό δάπεδο για χορό, τράσσα επί σκηνής κ.λπ. τα οποία δεν μπορεί να παρέχει ο Δήμος.

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ:

  1. Ενοικίαση του θεάτρου ανά ημέρα παράστασης και πρόβας.
  2. Αγορά της παραγωγής από τον Δήμο

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε τις προτάσεις σας μέχρι τις 31 Μαρτίου 2024

Οι προτάσεις θα σταλούν, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση tm.politismou@halandri.gr

Σε επόμενη φάση, κατά την οποία θα συγκεκριμενοποιηθούν οι επιλογές, θα σταλεί εξειδικευμένη πρόσκληση σε κάθε φορέα καθώς και ενημερωτικό σημείωμα για τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να καλέσετε στο 210 6820464, εσωτ. 2