Φόνος στο Ψυχικό: Εξονυχιστική έρευνα σε εξέλιξη για τη δολοφονία ιδιοκτήτη τεχνικής εταιρίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών, ύστερα από τη δολοφονία 54χρονου ιδιοκτήτη τεχνικής εταιρείας στην περιοχή του Ψυχικού, το πρωί της Τρίτης.

Το χρονικό της φονικής ενέδρας στο Ψυχικό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 08:32 κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης ο συνέταιρος του θύματος και δήλωσε πως ο 54χρονος τοπογράφος μηχανικός δέχθηκε πυρά μέσα στο αυτοκίνητο του στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και 25ης Μαρτίου από τον αναβάτη μίας μοτοσικλέτας.

Το αυτοκίνητο του θύματος

Οι πυροβολισμοί, που ξεπέρασαν τους 16, ήχησαν στο κεντρικό σημείο του Ψυχικού και αναστάτωσαν κατοίκους και περαστικούς. Λίγο αργότερα αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τον οδηγό νεκρό και οκτώ κάλυκες από πυροβόλο όπλο στον τόπο του εγκλήματος.

Στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών βρίσκονται στη σκηνή του εγκλήματος και προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να εξιχνιάσουν τη δολοφονική ενέδρα.

Το σημείο της δολοφονίας στο Ψυχικό

Ωστόσο, ασαφές παραμένει αν ο στόχος του δικυκλιστή που γάζωσε το αυτοκίνητο του θύματος ήταν ο 54χρονος, καθώς το όχημα δεν ανήκει στον ίδιο. Το θύμα πάντως, είναι γνωστός ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας με δραστηριότητα στα Βόρεια προάστια της Αθήνας και τη Μύκονο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: