Φεστιβάλ Κηφισιάς 2023: Ξεκινά την 1η Ιουλίου και …υπόσχεται ανάσες Τέχνης και Πολιτισμού

Με πανδαισία πολιτιστικών εκδηλώσεων ξεκινά το Φεστιβάλ Κηφισιάς 2023 από την 1η Ιουλίου.

Ο Δήμος σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Για σχεδόν ένα μήνα, από 1 Ιουλίου έως και 26 Ιουλίου, πληθώρα εξαιρετικών εκδηλώσεων θα γεμίσουν τις καλοκαιρινές μας νύχτες προσφέροντάς μας μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Η αυλαία του Φεστιβάλ στην Κηφισιά ανοίγει με το 25ο Σεργιάνι στην παράδοση, τιμώντας τα Τμήματα Παραδοσιακών χορών του Δήμου μας και ακολουθούν συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για όλες τις προτιμήσεις.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχαριστεί τον Πρόεδρο Μανώλη Κουρμαδιά, το Δ.Σ. και το προσωπικό του Πολιτιστικού Οργανισμού «Δημήτριος Βικέλας» για την οργάνωση των εκδηλώσεων και σας προσκαλεί «να μοιραστούμε όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Κηφισιάς… στον προικισμένο από τη φύση Δήμο μας»

Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας» Εμμανουήλ Κουρμαδιάς καλωσορίζει το Φεστιβάλ 2023 και τονίζει πως «Ο Δήμαρχος Γ. Θωμάκος και η Διοίκηση του Δήμου για μια ακόμη χρονιά προσφέρουν στους συμπολίτες μας πολιτιστικές και ψυχαγωγικές καλοκαιρινές ανάσες. […] με πλούσιο, πολιτιστικό πρόγραμμα, μουσικής, θεάτρου και χορού, το οποίο θα διαρκέσει ένα (1) μήνα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ