Φεστιβάλ Γαλατσίου 2024: Όλες οι δωρεάν εκδηλώσεις στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου

Ο Δήμος Γαλατσίου και η Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού σας προσκαλούν στο Γαλάτσι και στο φετινό Φεστιβάλ Γαλατσίου 2024 «Όμορφες νύχτες στην πόλη», το οποίο θα ξεκινήσει την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024.

Επίσημη έναρξη του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2024 την Τετάρτη 19 Ιουνίου, με τη θεατρική παράσταση «Αίσωπος φτου και βγαίνω» από τη θεατρική ομάδα ΤΟΠΙ, στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου, στις 21:00.

Το φετινό φεστιβάλ περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις για παιδιά και ενήλικες, συναυλίες, χορό, stand-up comedy, παιδικό φεστιβάλ στις πλατείες της πόλης με θέατρο σκιών, ταινίες, κλόουν και ταχυδακτυλουργούς, τη μεγάλη μουσική εκδήλωση της Πανσελήνου του Αυγούστου και το διήμερο Φεστιβάλ των Πολιτιστικών Συλλόγων Γαλατσίου, που θα μας κρατήσουν «δροσερή» συντροφιά μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις εκδηλώσεις!

Το έντυπο διατίθεται δωρεάν σε όλο το Γαλάτσι και μπορείτε να το ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου, στο ακόλουθο link: https://www.galatsi.gov.gr/banner/politistikes-ekdiloseis/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: