Τρόμος στη Μεταμόρφωση για 75χρονη που έπεσε θύμα ληστών στην αυλή του σπιτιού της

«Μου φώναξαν ”σταυρό και αλυσίδα” και μου όρμηξαν» κατήγγειλε μία 75χρονη γυναίκα στην Μεταμόρφωση, που το περασμένο Σάββατο έζησε εφιαλτικές στιγμές, όταν τρεις κακοποιοί της επιτέθηκαν στην αυλή του σπιτιού της για να της κλέψουν το κόσμημα από τον λαιμό.

Συγκεκριμένα, την ώρα που επέστρεφε σπίτι της από το διπλανό διαμέρισμα που μένει η εγγονή με το δισεγγονάκι της, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρεις δράστες.
“Ήμουν δίπλα στην εγγονή μου και έφυγα κατά τις 3 παρά είκοσι για να πάω στο σπίτι μου που είναι σχεδόν δίπλα, είναι μία απόσταση 10 μέτρων. Ακούω ένα ποδοβολητό μόλις μπήκα στην πόρτα της αυλής μου. Σκέφτηκα ”ποιος να είναι, κανένα εγγόνι μου με κυνήγησε;”

Γυρίζω και τότε βλέπω και τους τρεις. Ο ένας μπήκε και μου λέει ”σταυρό-αλυσίδα”. Μου τραβάει τον σταυρό και την αλυσίδα. Την τράβαγε τόσο δυνατά αλλά δεν κοβόταν γιατί είναι χοντρή και γερή. Τελικά την έκοψε με τα χέρια του, μου έσκισε τον λαιμό και μου έδωσε και μία στο πρόσωπο γιατί φώναζα βοήθεια”.

Οι τρεις δράστες, είχαν, όπως φαίνεται, διακριτούς ρόλους στην ληστεία. Όπως αναφέρει η 75χρονη “ο δεύτερος κακοποιός είχε βάλει το πόδι του στην καγκελόπορτα. Δεν με άφηνε να την κλείσω, γιατί προσπαθούσα να την κλείσω και έβαζα αντίσταση. Χτύπησα και το χέρι μου, γιατί πάνω στην ταραχή μου έβαλα τόση αντίσταση στην πόρτα που τώρα νιώθω έναν πόνο στον δεξί ώμο. Ο τρίτος ήταν στα 4 μέτρα και κράταγε τσίλιες. Όταν πήραν την αλυσίδα και τον σταυρό, έφυγαν κατευθείαν”.

Η γυναίκα αμέσως ειδοποίησε τις αρχές και προχώρησε σε μήνυση κατά αγνώστων . Όπως ανέφερε “και οι τρεις τους φορούσαν μαύρα ρούχα αλλά δεν φορούσαν μάσκες. Μόνο οι δυο τους φορούσαν καπέλα τζόκεϊ και ευτυχώς που υπάρχει υλικό που τους έχει καταγράψει. Πάντως δεν είχα καταλάβει ότι με παρακολουθούσε κάποιος” κατέληξε μιλώντας στο newsit.gr το 75χρονο θύμα ληστείας από τους τρεις δράστες στην Μεταμόρφωση.