Τρόμος σε σχολείο στην Κυψέλη: Επίθεση σε μαθητή και καθηγητή με σφυρί και μαχαίρι

Σκηνές τρόμου έζησαν οι μαθητές σε γυμνάσιο στην περιοχή της Κυψέλης, όταν ένας 19χρονος εξωσχολικός με καταγωγή από τη Γεωργία, εισέβαλε στο σχολικό συγκρότημα και επιτέθηκε με σφυρί σε έναν 18χρονο Νιγηριανό που φοιτά εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής του σχολείου πήγε να δει τι συμβαίνει. Φέρεται να προσπάθησε να αφοπλίσει το δράστη και εκείνος έβγαλε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες: «Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν τσακωθεί δύο παιδιά και σήμερα το πρωί ήρθε ο αδερφός ενός μπήκε μέσα στο σχολείο, μαχαίρωσε το διευθυντή, βάρεσε ένα παιδί με σφυρί στο κεφάλι. Κανείς δεν το περίμενε αυτό το πράγμα».

Στο σημείο κλήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής του σχολείου φέρει ελαφρύ τραύμα στην κοιλιακή χώρα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σχολείο συνέλαβαν τον 19χρονο Γεωργιανό και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, όπου και κρατείται. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος είχε κλειδωθεί στο υπόγειο και απείλησε τους αστυνομικούς που τελικά τον αφόπλισαν.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για κάποιο αδίκημα.

Ακολουθήστε το e-neaionia.gr στις σελίδες μας στο Facebook, Instagram, TikTok, X και στο κανάλι μας στο YouTube