Το 29ο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού επιστρέφει τον Αύγουστο με “Πολιτισμό για όλους”

Το δεύτερο μέρος για το 29ο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού ανοίγει αυλαία στα τέλη Αυγούστου με τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές, τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες και σημαντικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Στο Β’ μέρος του Φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει έως την 1η Οκτωβρίου, θα παρουσιαστούν 8 συναυλίες, 20 θεατρικές παραστάσεις και 3 παιδικές παραστάσεις.

Το σύνθημα «Πολιτισμός για Όλους» αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά, καθώς το κοινό θα απολαύσει 5 συναυλίες και 3 θεατρικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο.

Σημαντικός υποστηρικτής στην προσφορά των περισσότερων δωρεάν εκδηλώσεων είναι η Περιφέρεια Αττικής, η οποία χρηματοδοτεί 3 συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως η Μελίνα Ασλανίδου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τη Ρένα Μόρφη, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και 2 θεατρικές παραστάσεις.

Επίσης το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, στο πλαίσιο πολιτιστικής συνεργασίας με το Δήμο, προσφέρει μια σημαντική συναυλία βασισμένη στη μουσική της Ιταλίας και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου με τους ξεσηκωτικούς Encardia.

Το 29ο Φεστιβάλ θα κλείσει παραδοσιακά με το ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ από το Λύκειο Ελληνίδων – Περιφερειακό Τμήμα Χορού Παπάγου Χολαργού.

Τέλος, η Κάρτα Νέων Φεστιβάλ συνεχίζεται  και εξασφαλίζει  στις Νέες και Νέους της πόλης Ελεύθερη Είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις του Β´ μέρους του Φεστιβάλ.

Ο σπουδαιότερος πολιτιστικός θεσμός της πόλης, που έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία και προσελκύει φίλους των τεχνών από όλο το λεκανοπέδιο, τελεί για πρώτη χρονιά φέτος υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) .

Επίσης ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η κορωνίδα των ανθρωπιστικών οργανώσεων, αποτελεί τον υγειονομικό αρωγό για την ασφάλεια όλων.

Ραντεβού λοιπόν στις 26 Αυγούστου για παραπάνω από ένα μήνα γεμάτο μουσική, θέατρο και χορό, στο καταπράσινο Κηποθέατρο Παπάγου, με «Πολιτισμό για όλους!»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β’ ΜΕΡΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ