e-neaionia.gr Tο Ψηφιακό στέκι της πόλης

Τον Παναγιώτη Μανούρη για Δήμαρχο Νέας Ιωνίας στηρίζει ευθαρσώς ο Ηρακλής Γκότσης

Τον Παναγιώτη Μανούρη δηλώνει ευθαρσώς πως στηρίζει ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλής Γκότσης, ενόψει του δεύτερου γύρου, στον Δήμο Νέας Ιωνίας.

Το γεγονός ενισχύει τη δυναμική της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” που προηγήθηκε στο α’ γύρο με συντριπτική διαφορά από την παράταξη “Δύναμη Προοπτικής” της νυν Δημοτικής ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του κου Γκότση

Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα όμως πιστεύω πως η «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» θα συνεχίσει να παίζει σοβαρό ρόλο τόσο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο – έστω και με μειωμένη παρουσία – όσο και μέσα στην κοινωνία. Ο Χρήστος Κανλής έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Όσον αφορά τον 2ο γύρο. Νομίζω πως η ανακοίνωση της παράταξης είναι καθαρή και μας εκφράζει όλους. Περιλαμβάνει τις εκτιμήσεις και τις προτεραιότητες μας. Πιστεύουμε ότι τα τελευταία 4 χρόνια ο Δήμος έκανε πάρα πολλά βήματα πίσω σε όλους τους τομείς, έργα – διαφάνεια – δημοκρατία – συνεργασία, κάνοντας κακό στην πόλη μας. Αυτό πρέπει να σταματήσει πριν να είναι πολύ αργά.

Μπροστά στον κίνδυνο λοιπόν να συνεχιστεί αυτή η καταστροφική πορεία της κας Θωμαΐδου για τον Δήμο μας, έχω αποφασίσει – διατηρώντας τις θέσεις και το πρόγραμμα μας – να στηρίξω τον Παναγιώτη Μανούρη, ανεξάρτητα από τις όποιες επιφυλάξεις διατηρώ.