Τελικός Conference League στο Opap Arena – Τι αποκάλυψε ο Δήμαρχος στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στο Opap Arena και στη Νέα Φιλαδέλφεια πιθανολογείται πως θα γίνει ο τελικός του Conference League της σεζόν 2023-24.

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος αποκάλυψε μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ότι έπεσαν οι υπογραφές εγγράφων του Δήμου με την UEFA, ώστε να πιστοποιηθεί ότι μπορεί να γίνει εκεί ο τελικός.

Ο Βούρος έδωσε συνέντευξη όσον αφορά τη «μαγική» σεζόν που διένυσε η ΑΕΚ, όπου αποκάλυψε την πληροφορία πως υπέγραψε το σχετικό έγγραφο που απαιτείται, το οποίος πιστοποιεί ότι ο Δήμος πληροί τις προϋποθέσεις για τον τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το Conference: «Μετά τη 2η-3η επίσκεψη του κλιμακίου της UEFA υπέγραψα το σχετικό έγγραφο, το οποίο δηλώνει ότι ο δήμος μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League. Γυρίσαμε όλο τον δήμο, προκειμένου να δούμε τις προδιαγραφές της ευέλικτης φιλοξενίας για τον τελικό. Κάναμε ό,τι χρειαζόταν πριν πιστοποιηθεί ως τετράστερο το γήπεδο».

Για τη φετινή σεζόν της ΑΕΚ: «Ήταν αγαπημένη όλη η ομάδα γιατί σε κάθε παιχνίδι έβρισκες τον δικό σου MVP και αυτό συνέθεσε και την έννοια που έχει καταγραφεί φέτος ως ομάδα. Έζησα από κοντά μια οικογένεια με πειθαρχία, σοβαρότητα».

Για τον Ματίας Αλμέιδα: «Είναι φιλόσοφος ο Ματίας Αλμέιδα. Είναι ζεν εκεί που πρέπει και δραστήριος εκεί που χρειάζεται».