Ταινία η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη – Ποιος ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο

Μία ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον πασίγνωστο λαϊκό ερμηνευτή από τη Νέα Ιωνία, που έφυγε από τη ζωή πριν από 23 χρόνια, βρίσκεται όπως έγινε σήμερα γνωστό στα σκαριά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», οι συντελεστές της ζήτησαν και έλαβαν τα δικαιώματα από τη σύζυγό του Βάσω Καζαντζίδη. Σε επικοινωνία της με την εκπομπή μοιράστηκε ότι η ταινία ήταν επιθυμία του ίδιου του Στέλιου Καζαντζίδη.

Στέλιος Καζαντζίδης: Ποιος θα τον υποδυθεί

Τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή, όπως αποκαλύφθηκε, θα υποδυθεί ο Χρήστος Μάστορας. Η Βάσω Καζαντζίδη είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι γεγονός, είναι αλήθεια! Πρώτα ο Θεός από άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα! Είναι προγραμματισμένο, έχει προχωρήσει η όλη η υπόθεση… Δεν ήταν η πρώτη φορά που με προσέγγισαν. Έχει ωριμάσει η ιδέα και ήταν η επιθυμία του Στέλιου, τα χρόνια περνάνε, τώρα που είμαι στη ζωή ας γίνει η επιθυμία του. Το ήθελε, το ήθελε πάρα πολύ… Είχε πει «θέλω η ζωή μου να γίνει ταινία».

Από διάφορες συζητήσεις που κάναμε κατά καιρούς με τον Στέλιο, τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, η διαδρομή του, αυτό θα είναι, από τα παιδικά του χρόνια! Μας στείλανε το σενάριο, το διαβάσαμε, διορθώσαμε, αφαιρέσαμε, προσθέσαμε… Έχουν τελειώσει τα πάντα».

«Ήταν αυτό που περίμενα μία πρόταση σοβαρή και έγινε οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε! Οπωσδήποτε θα πάω στα γυρίσματα, οπωσδήποτε γιατί θα γίνουν γυρίσματα και στον Άγιο Κωσταντίνο. Εκεί ο Στέλιος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια. Ήταν ένα κομμάτι που το λάτρεψε», πρόσθεσε.

Σχετικά με τον Χρήστο Μάστορα, η κυρία Καζαντζίδη είπε: «Ένα νέο παιδί! Χαίρομαι ειλικρινά! Αλλά δεν το ξέρω γιατί δεν το έχουμε συζητήσει… Κάποια στιγμή θα με ενημερώσουν κι εμένα και τον αδελφό του, τον Στάθη ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί».

Πηγή: iefimerida.gr