Ταινία η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη – Ποιος ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο

Μία ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον πασίγνωστο λαϊκό ερμηνευτή από τη Νέα Ιωνία, που έφυγε από τη ζωή πριν από 23 χρόνια, βρίσκεται όπως έγινε γνωστό στα σκαριά.

Οι συντελεστές της ζήτησαν και έλαβαν τα δικαιώματα από τη σύζυγό του Βάσω Καζαντζίδη. Μάλιστα η ίδια είπε ότι η ταινία ήταν επιθυμία του ίδιου του Στέλιου Καζαντζίδη. Μάλιστα τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη ενώ η παραγωγή θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στις αίθουσες

Ταινία η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη - Ποιος ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο

Στέλιος Καζαντζίδης: Τον υποδύεται ο Χρήστος Μάστορας

Τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή, όπως αποκαλύφθηκε, θα υποδυθεί ο Χρήστος Μάστορας. Η Βάσω Καζαντζίδη είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι γεγονός, είναι αλήθεια! Πρώτα ο Θεός από άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα! Είναι προγραμματισμένο, έχει προχωρήσει η όλη η υπόθεση… Δεν ήταν η πρώτη φορά που με προσέγγισαν. Έχει ωριμάσει η ιδέα και ήταν η επιθυμία του Στέλιου, τα χρόνια περνάνε, τώρα που είμαι στη ζωή ας γίνει η επιθυμία του. Το ήθελε, το ήθελε πάρα πολύ… Είχε πει «θέλω η ζωή μου να γίνει ταινία».

Από διάφορες συζητήσεις που κάναμε κατά καιρούς με τον Στέλιο, τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, η διαδρομή του, αυτό θα είναι, από τα παιδικά του χρόνια! Μας στείλανε το σενάριο, το διαβάσαμε, διορθώσαμε, αφαιρέσαμε, προσθέσαμε… Έχουν τελειώσει τα πάντα».

Ταινία η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη - Ποιος ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο

«Ήταν αυτό που περίμενα μία πρόταση σοβαρή και έγινε οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε! Οπωσδήποτε θα πάω στα γυρίσματα, οπωσδήποτε γιατί θα γίνουν γυρίσματα και στον Άγιο Κωσταντίνο. Εκεί ο Στέλιος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια. Ήταν ένα κομμάτι που το λάτρεψε», πρόσθεσε.

Σχετικά με τον Χρήστο Μάστορα, η κυρία Καζαντζίδη είπε: «Ένα νέο παιδί! Χαίρομαι ειλικρινά.

Επίσης: