Τέσσερις οι νεκροί στην επίθεση σε Ναυτιλιακή εταιρία στη Γλυφάδα

Τέσσερις είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νεκροί στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής βρέθηκε ο ένοπλος που εισέβαλε το πρωί πυροβολώντας με καραμπίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία η ομάδα της ΕΚΑΜ τον εντόπισε στο υπόγειο νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του.

Ο δράστης, Αιγύπτιος ηλικίας 70 που υπήρξε εργαζόμενος επί χρόνια στην εταιρεία, είχε ως στόχο τα ανώτερα στελέχη και φαίνεται ότι έφτασε τελικά στους ψηλότερους ορόφους, όπου έριξε τα περισσότερα – αν όχι όλα – τα πυρά.

Εργαζόμενοι σε μαρτυρίες τους, ήδη επιβεβαιώνουν ότι στόχος του δράστη και αυτόχειρα ήταν τα «αφεντικά» της ναυτιλιακής εταιρείας, που ανήκει στην οικογένεια Καρνέση.

νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου έπεσαν η αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μαρία Καρνέση, ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής, Αντώνης Βλασάκης, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, και ο πρώην καπετάνιος και υπάλληλος στο λογιστήριο της εταιρείας Ηλίας Κουκουλάρης.

Πηγή: Με στοιχεία από ΑΠΕ και Πρώτο Θέμα