Σύσκεψη συνδυασμού για τη Λαϊκή Συσπείρωση στη Νέα Ιωνία

Στη Νέα Ιωνία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου η σύσκεψη για τα μέλη του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πέτρο Αλέπη για το δήμο.

Στην σύσκεψη παρευρέθηκε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Επίσης εκτός από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στο Βόρειο Τομέα Αθηνών Νώντας ΚυργιάκηςΒασίλης ΠαρασκευόπουλοςΘανάσης ΤζίμαςΜαρίνα Σαραντέα ΤσίγκαΜιχάλης Χασιώτης και Σταύρος Χρηστίδης.

Ο Γιάννης Πρωτούλης στην παρέμβαση του τόνισε ότι μπροστά είναι μια κατεξοχήν πολιτική αναμέτρηση. Επισήμανε ότι βασικές υποδομές μπαίνουν στην ζυγαριά του κόστους οφέλους, για να επιτευχθούν τα πλεονάσματα και με αυτά να στηριχτούν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Σύσκεψη συνδυασμού για τη Λαϊκή Συσπείρωση στη Νέα Ιωνία - Παρών ο Γιάννης Πρωτούλης

«Με τον πρώτο καύσωνα να καιγόμαστε και τώρα να φοβόμαστε την βροχή αυτό έχει καταφέρει η πολιτική που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο” τόνισε και συμπλήρωσε πως για χρόνια είναι η υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση που έχει φέρει αυτή την κατάσταση.

Παράλληλα ανέδειξε το άφθονο χρήμα που ρέει από την περιφέρεια Αττικής σε εργολάβους για να αναλάβουν αρμοδιότητες της, βασικές υπηρεσίες για το λαό. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι νοικιάζει με 2.000 ευρώ την ημέρα μια υδροφόρα.

Σύσκεψη συνδυασμού για τη Λαϊκή Συσπείρωση στη Νέα Ιωνία - Παρών ο Γιάννης Πρωτούλης

Στην εισηγητική ομιλία ο Πέτρος Αλέπης υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας, τόνισε μεταξύ άλλων πως «δίνουμε ήδη μια μεγάλη μάχη, για να εξαντλήσουμε τα περιθώρια, για να έχουμε ένα δυνατό και αισιόδοξο αποτέλεσμα στην Περιφέρεια με υποψήφιο τον Γιάννη Πρωτούλη και στο Δήμο της Νέας Ιωνίας που μπορούμε να κάνουμε το άλμα, να τους κάνουμε όλους να τρίβουν τα μάτια τους το βράδυ των εκλογών με το αποτέλεσμα της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.