Σχολικά είδη για τα παιδιά στις πληγείσες περιοχές συγκεντρώνει ο Δήμος Νέας Ιωνίας

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας συγκεντρώνει σχολικά είδη για τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν από τις πλημμύρες

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας συμμετέχει στην εθελοντική δράση που οργανώνουν το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το «Μαζί για το Παιδί» με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής έπειτα από κάλεσμα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, προκειμένου να συγκεντρωθούν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας, που δοκιμάζεται.

H δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας (Καρολίδου 4).

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόροι, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους.

Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Επίσης, όσα σχολεία της Νέας Ιωνίας επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας, μπορούν να τα συγκεντρώσουν, να τα ετοιμάσουν σε κούτες και να τα παραδώσουν τη μέρα της δράσης, στο σημείο συγκέντρωσης.