ΣΥΡΙΖΑ: Παρουσίαση στη Νέα Ιωνία για τους υποψηφίους στο Βόρειο Τομέα Αθηνών (εικόνες)

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου στη Νέα Ιωνία έγινε την Τρίτη 2 Μαΐου η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου για τον Βόρειο Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυναν χαιρετισμό και ακούστηκαν εκτενώς τα βιογραφικά τους. Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει 10 γυναίκες και 10 άνδρες που εκπροσωπούν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, όπως ειπώθηκε από τους διοργανωτές, από τους τομείς της Επιστήμης, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, της Επιχειρηματικότητας και του Εμπορίου, της Εκπαίδευσης και της Υγείας.

ΣΥΡΙΖΑ: Στη Νέα Ιωνία έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για το Βόρειο Τομέα Αθηνών (εικόνες)

Ανάμεσά τους η καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Αθηνά Λινού, η ηθοποιός και σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά, η συγγραφέας Ελένη Μυτιληνάκη, ο περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Μπαλάφας, η τραπεζικός Κατερίνα Αρβανιτάκη, ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Γιώργος Κουκλάκης, ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, η ακτιβίστρια και δημοσιογράφος Αννέτα Καββαδία, ο μηχανολόγος μηχανικός Νίκος Κορφιάτης, η επιχειρηματίας Κλειώ Αγγουράκη, η συνταξιούχος Κατερίνα Μαλακού, η οικονομολόγος Αιμιλία Τζίβα κι ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Σακελλάρης.

Επίσης, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το Βόρειο Τομέα Αθηνών περιλαμβάνονται άνθρωποι με γνωστή πολιτική διαδρομή στο ΣΥΡΙΖΑ, τη Βουλή και κυβερνητικούς θώκους όπως η Ελένη Αυλωνίτου, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Δημήτρης Χατζησωκράτης.