Συνελήφθη μέλος της συμμορίας Lions που διέπραξε πέρυσι το φονικό στη Νέα Ιωνία

Στη σύλληψη ενός 36χρονου  υπηκόου Βουλγαρίας, ο οποίος φέρεται να διατηρεί σχέσεις με τη γνωστή συμμορία “Lions” που αιματοκύλησε πριν ένα χρόνο Αραβικό καφέ στη Νέα Ιωνία προχώρησαν τα ξημερώματα της Κυριακής οι Αρχές, καθώς σε τυχαίο έλεγχο εντοπίστηκαν στην κατοχή του ένα όπλο και σφαίρες.

Συνελήφθη έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Λιοσίων, το οποίο είναι γνώριμο στους αστυνομικούς καθώς φαίνεται πως εκεί δρα η γνωστή συμμορία

Ο 36χρονος που συνελήφθη

Ο 36χρονος συνελήφθη για οπλοκατοχή έπειτα από τυχαίο έλεγχο που του έγινε ενώ βρισκόταν έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Λιοσίων, το οποίο είναι γνώριμο στους αστυνομικούς καθώς φαίνεται πως εκεί δρα η συγκεκριμένη συμμορία.

Ειδικότερα, στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι Tokarev καθώς και επτά σφαίρες. Μάλιστα σύμφωνα με το MEGA, η λαβή του όπλου ήταν τυλιγμένη με μονωτική ταινία, ώστε να μπορεί να το τραβάει χωρίς να αφήνει πάνω του δακτυλικά αποτυπώματα και στη συνέχεια να μπορεί να το ξεφορτωθεί.

Το όπλο που είχε στην κατοχή του ο 36χρονος

Είχε καταθέσει μήνυση κατά των αστυνομικών

Μάλιστα στο παρελθόν ο 36χρονος είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος αστυνομικών της ομάδας της Άμεσης Δράσης, κατηγορώντας τους πως τον είχαν χτυπήσει κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Γκάζι.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμορία Lions έχει εμπλακεί στη δολοφονία ενός 39χρονου υδραυλικού στη Νέα Ιωνία, καθώς και σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, σωματεμπορίας και παροχής προστασίας κυρίως σε Σεπόλια και Γκάζι.