Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα για τις φωτιές – Παρών ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τις φωτιές στην Ελλάδα πραγματοποιεί την Παρασκευή 25 Αυγούστου το ΠΑΜΕ, στο οποίο θα παραβρεθεί και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής «θα κάνει δηλώσεις στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται από συνδικάτα και φορείς για την προστασία της ζωής, της περιουσίας του λαού, του περιβάλλοντος και του όποιου δασικού πλούτου έχει απομείνει, την Παρασκευή 25/8, στις 19.30, στην πλατεία Συντάγματος».

Υπενθυμίζεται ότι, η κινητοποίηση οργανώνεται από το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Αττικής, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, το Συνδικάτο Εργαζομένων Μετάλλου και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδος, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής και το Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου – Καλλυντικού και Συναφών Επαγγελμάτων Αττικής – Πειραιά και Νήσων.

Τα εργατικά κέντρα της Αττικής με ανακοινώσεις τους καλούν τις ομοσπονδίες τα σωματεία, τους συλλόγους επαγγελματιών και άλλους μαζικούς φορείς από όλη την Αττική να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.