Συλλαλητήριο τοπικών φορέων την Τρίτη στη Νέα Ιωνία για την τραγωδία στα Τέμπη

Διευρύνονται τα καλέσματα συμμετοχής φορέων στο συλλαλητήριο που θα γίνει την Τρίτη στη Νέα Ιωνία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγωδία στα Τέμπη

23 τοπικοί φορείς ανακοίνωσαν ήδη πως θα συμμετάσχουν και καλούν τα μέλη τους στο συλλαλητήριο της Τρίτης στη Νέα Ιωνία

23 φορείς στο Συλλαλητήριο της Νέας Ιωνίας
23 φορείς στο Συλλαλητήριο της Νέας Ιωνίας

Στο συλλαλητήριο, που προγραμματίζεται στην πλατεία Σημηριώτη στη Νέα Ιωνία στις 19.00 το απόγευμα της Τρίτης 14 Μαρτίου θα μετάσχει και η Επιτροπή Νέων Εργαζόμενων και Ανέργων της Νέας Ιωνίας. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Ανακοίνωση Επιτροπής Νέων Εργαζόμενων και Ανέργων Νέας Ιωνίας
Ανακοίνωση Επιτροπής Νέων Εργαζόμενων και Ανέργων Νέας Ιωνίας

Στο συλλαλητήριο συμμετέχει επίσης το Παράρτημα Νέας Ιωνίας Ηρακλείου της Επιτροπής Νέων κατά των Ναρκωτικών. Η σχετική ανακοίνωση επισημαίνει:

Το ΔΣ του παραρτηματος ΕΣΥΝ Ν. Ιωνίας- Ηρακλείου αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή μας  στη μεγάλη κινητοποίηση την Τρίτη 14 Μαρτίου στην πλατεία Σημηριώτη και ώρα 19:00 ώστε όχι μόνο να μη ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη, αλλά και για να ξεσκεπάσουμε τους ένοχους.

Μαζί με άλλα 12 σωματεία & φορείς της Νέας Ιωνίας δυναμώνουμε την πάλη μας απέναντι στην πολιτική που εγκληματεί εις βάρος της ζωής μας και των παιδιών μας. Διεκδικούμε μέτρα προστασίας της ζωής μας στις συγκοινωνίες και στους χώρους δουλειάς.

Καλούμε όλα τα μέλη μας σε μαζική συμμετοχή στη μεγάλη κινητοποίηση! Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή, στο έγκλημα αυτό ΚΑΜΙΑ ανοχή!!

Συμμετοχή δήλωσαν ακόμη οι τοπικοί Σύλλογοι εκπαιδευτικών, συνταξιούχων, γυναικών, λογιστών και άλλοι.

Διαβάστε ακόμη: Νέα Ιωνία: Γιγαντώνονται οι διαμαρτυρίες για την τραγωδία στα Τέμπη