Συγκινητική ατμόσφαιρα και βραβεύσεις στην πίτα του ΟΦΝΙ (εικόνες)

Μια λαμπρή τελετή κοπής βασιλόπιτας και βραβεύσεων με οικοδεσπότη τον Όμιλο Φιλάθλων Νέας Ιωνίας (ΟΦΝΙ) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4/2/2024 στην αίθουσα της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας στη Νέα Ιωνία.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ εκφράζοντας ταυτόχρονα και τις ευχές του.

Με την παρουσία τους τίμησαν τον σύλλογο η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Παναγιώτης Μανούρης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων, Πρόεδροι Ομοσπονδιών, εκπρόσωποι άλλων αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων της χώρας, χορηγοί της ομάδας, καθώς και πλήθος αθλητών/τριων, προπονητών και γονέων.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση έγινε η βράβευση του Λουκά Χριστοδούλου για την πολύτιμη προσφορά του στην μελέτη και διάδοση της ιστορίας του Μικρασιατικού Πολιτισμού, καθώς και οι βραβεύσεις στην μνήμη του μακροβιότερου παράγοντα του συλλόγου Μάριου Χαλαβατζή και του προπονητή της γυναικείας ομάδας χάντμπολ Σάσα Ζιβούλοβιτς.

Επίσης, βραβευτήκαν ο Κυριάκος Παναγόπουλος, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ, ο Ανδρέας Βαζαίος, ο Νικόλας Παπαδημητρίου, η Ναταλία Γρηγορίου, η Ναταλία Στρογγύλη, ο Δημήτρης Παπαδάκης, ο Ορέστης Αγγελάκης, ο Φίλιππος Χατζίρης, ο Ευάγγελος Παρασκευιώτης, ο Μάριος Χατζηδήμας, ο Βασίλης Δικαίος, η Ματίνα Πάλη, ο Λουκάς Καταπόδης και ο Ραφαήλ Χαμότο.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με τις μουσικές τους ικανότητες η Λίνα Ροδοπούλου και ο Σωτήρης Καστάνης.