Στο Ψυχικό οι ONIRAMA παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι – Ελεύθερη είσοδος

Η μπάντα με τα περισσότερα live σε Ελλάδα και Κύπρο, οι ONIRAMA έρχονται στο Ψυχικό για μία μοναδική συναυλία με δωρεάν είσοδο.

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού και του ΟΚΑΠΑ, «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023», οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες και με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη, έρχονται:

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού,
στις 21:00
για μια καλοκαιρινή μουσική συναυλία γεμάτη δυναμισμό, κέφι και ενέργεια! 

Έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 4.000 εμφανίσεις συνολικά στην καριέρα τους, οι ONIRAMA είναι αναμφισβήτητα η μπάντα με τα περισσότερα live σε Ελλάδα και Κύπρο!

Φέτος, στο NeverEndingTour, οι ONIRAMA γεμίζουν τις αποσκευές τους με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, τα πιο αγαπημένα τραγούδια τους και την καλύτερή τους διάθεση.

Στο ταξίδι αυτό τους συντροφεύει μια playlist που αντανακλά την “mixin-up” ψυχή της μπάντας: από τον “Δύσκολο Καιρό για Πρίγκιπες” μέχρι το “Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους” , από το “Να την Προσέχεις” μέχρι την ξεσηκωτική εκδοχή του “Ξημερώνει και Βραδιάζει” του Βασίλη Τσιτσάνη, που παρουσίασαν πρώτη φορά στα live τους την περασμένη χρονιά. Και από την “Κλεψύδρα” μέχρι την πρόσφατη επιτυχία τους “Μετανιώνω”, όλα τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό, «ανακατεμένα» με τον τρόπο που μόνο οι ONIRAMA γνωρίζουν, για να μας παρασύρουν σε έναν ατελείωτο…χορό!

Για ακόμα μια φορά δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις: το καινούριο τραγούδι των ONIRAMA που θα κυκλοφορήσει σύντομα, θα μας κάνει όλους να χορέψουμε ρυθμικά και να τραγουδήσουμε δυνατά… «παραραράμ».

Είσοδος δωρεάν.