Στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζεται ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης – Μνήμες Μικράς Ασίας

Στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2023, το μεγάλο ετήσιο πολιτιστικό φεστιβάλ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συνεχίζεται!

Ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα υψηλής ποιότητας, με θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, βραδιές βιβλίου, παραδοσιακούς χορούς και ξεχωριστές συναυλίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

Το πρόγραμμα Πολιτιστικός Σεπτέμβρης – Μνήμες Μικράς Ασίας 2023 σχεδιάστηκε από τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής, σε συνεργασία με την διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας και φυσικά από το τμήμα πολιτισμού, με πολύ μεράκι και με την προσδοκία να ομορφύνει τα βράδια μας, να αλλάξει την διάθεσή μας.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα από την πρώτη του Σεπτέμβρη μέχρι και την πρώτη μέρα του Οκτώβρη.

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

Κατά την διάρκεια της θητείας μας και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε σε αυτήν μας την πορεία, περισσότερες από 200 εκδηλώσεις, περισσότερες από 200 δωρεάν βραδιές πολιτισμού, με θέατρο, κινηματογράφο, συναυλίες, διοργανώθηκαν με εξαιρετική επιτυχία σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

Αυτός είναι ο στόχος μας και για τον φετινό Σεπτέμβρη. Σε αγαστή συνεργασία και σε κοινό βηματισμό με τον πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. και όλα τα στελέχη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας, με τα στελέχη του Π.Π.Ι.Ε.Δ., και φυσικά με τους υπεύθυνους του τμήματος Πολιτισμού του Δήμου μας,  καταρτίσαμε ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα καλύπτει στο μέγιστο δυνατό βαθμό την ανάγκη όλων μας, για ψυχαγωγία αλλά και χαλάρωση από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Με ιδιαίτερη χαρά και με το πιο όμορφο χαμόγελό μας, σας περιμένουμε λοιπόν στην όμορφη πόλη μας, στο αγαπημένο μας άλσος, στον ξεχωριστό Πολυχώρο Δροσίνη, στο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ., στο Πάρκο “Γ. Αποστολάκης”.

Στηρίζουμε έτσι και φέτος την καλλιτεχνική δημιουργία, αναδεικνύουμε τους ιδιαίτερους χώρους πολιτισμού του Δήμου μας, καθιστούμε την πόλη μας πόλο έλξης για τους κατοίκους όλης της Αττικής!

αναφέρει στο μήνυμά του προς τους πολίτες ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

  • Συγκεκριμένα την Δευτέρα 18/09 στις 20:30 στον Πολυχώρο Δροσίνη της Νέας Χαλκηδόνας, η συναυλία “TRIO MOUSIKANTI”, ΜΕ ΤΟΝ Μανώλη Καραντίνη, τον Θάνο Γκιουλετζή και τον Αχιλλέα Σοφούδη.
  • Την Τετάρτη 20/09 στις 20:30 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λ. Δεκελείας 152), η θεατρική παράσταση «Σέρρα» με την Χρύσα Παπά.
  • Την Παρασκευή 22/09 στις 20:30 στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, συναυλία με τους Φίλιππο Πλιάτσικα και Βαγγέλη Γερμανό.
  • Το Σάββατο 23/09 και ώρα 20:00 στον Πολυχώρο Δροσίνη και την Κυριακή 24/09 στο Πάρκο Γ. Αποστολάκης στη Νέα Χαλκηδόνα «Μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στην Ελληνική Παράδοση».
  • Κυριακή 01/10 και ώρα 20:00 στο Πάρκο Γ. Αποστολάκης στη Νέα Χαλκηδόνα, συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα.

Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη είναι ελεύθερη και δωρεάν!