Στη Νέα Ιωνία ο υπερτυχερός του τζόκερ που κερδίζει €1.126.636

Στη Νέα Ιωνία εντοπίστηκε το τυχερό δελτίο τζόκερ που κερδίζει €1.126.636. Τι είπε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στο e-neaionia.gr

Πλουσιότερος κατά €1.126.636 είναι από τη νύχτα της Κυριακής κάτοικος της Νέας Ιωνίας, που κατέθεσε το “χρυσό τζόκερ” με τα νούμερα που κληρώθηκαν.

Το πρακτορείο που παρέλαβε το τζόκερ

Ειδικότερα, το τυχερό δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο στην οδό Μηδείας. To e-neaionia.gr επικοινώνησε με τους υπευθύνους του Πρακτορείου, που μας δήλωσαν πως ο κάτοχος του τυχερού δελτίου δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, ούτε έχει επικοινωνήσει μαζί τους.

Αναφορικά με τη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ, να σημειωθεί πως τα τρία δελτία που βρέθηκαν να κερδίζουν θα μοιραστούν το ποσό των 3.379.910,57 ευρώ , δηλαδή κάθε τυχερός θα λάβει το ποσό των 1.126.636,85 ευρώ.

Ποια νούμερα κληρώθηκαν στο τζόκερ

Ειδικότερα, οι 5 τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν την Κυριακή το βράδυ ήταν οι 135711 και αριθμός Τζόκερ το 18
Παρατηρεί κάποιος εύκολα πως πρόκειται για μία απλή ακολουθία μονών αριθμών από την αρχή της παράθεσης του δελτίου, που o τυχερός που τους εποέλεξε παρέλειψε μόνο το νούμερο 9. Το δε τζόκερ που διάλεξε είναι το νούμερο 18, που τα επιμέρους στοιχεία του έχουν άθροισμα τον αριθμό 9. Το δελτίο ήταν απλό (χωρίς σύστημα) και δεν προήλθε από αυτόματη επιλογή μηχανής