Στη Νέα Ιωνία ο Νίκος Χαρδαλιάς: Είμαι έτοιμος για όσα πρέπει να κάνουμε

Επίσκεψη στη Νέα Ιωνία έκανε την Τετάρτη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

“Έχω υπηρετήσει τα κοινά ως Δήμαρχος Βύρωνα, ως Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και ως κρατικός λειτουργός, ως μέλος της Κυβέρνησης. Είμαι έτοιμος για όσα πρέπει να κάνουμε την επόμενη μέρα», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» Νίκος Χαρδαλιάς μιλώντας την Τετάρτη σε κατοίκους της Νέας Ιωνίας.

Και πρόσθεσε: «Είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά, έτσι ώστε να απαντήσουμε σε όλα τα μεγάλα ζητήματα της καθημερινότητας και οι πολίτες της Αττικής να αισθάνονται ασφαλείς».

Αναφερόμενος στην προεκλογική εκστρατεία για τις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής υπογράμμισε: «Είναι μάχη ιδεών και προγραμμάτων. Δίνουμε τον αγώνα, άνθρωποι με διαφορετικές προσλαμβάνουσες και προσεγγίσεις. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, λοιπόν, να συμφωνήσουμε ότι δεν πρόκειται για πόλεμο. Οι συμμετέχοντες είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, δεν είμαστε εχθροί».

Το πρωί, ο Νίκος Χαρδαλιάς παρέστη στη δοξολογία που έγινε, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, για τη γιορτή του Αγίου Ευσταθίου στον φερώνυμο Ιερό Ναό στη Νέα Ιωνία.