Στη Νέα Ιωνία ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ανατρέπει το πρόγραμμά του κι έρχεται για ομιλία

Ευχάριστη έκπληξη πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του από το αρνητικό τεστ κορωνοϊού, που έδειξε πως ήδη σήμερα Δευτέρα ο πρόεδρος της ΝΔ είναι υγιής και ικανός να συνεχίσει το πρόγραμμα της προεκλογικής του εκστρατείας.

Η αδιαθεσία που προηγήθηκε τον ανάγκασε να ανατρέψει το πρόγραμμα ομιλιών και επισκέψεων, που περιλάμβανε και επίσκεψη στο Άγιον Όρος. Με τα νέα δεδομένα της υγείας του όμως, ο πρόεδρος της ΝΔ αποφάσισε να ξεκινήσει την τρέχουσα εβδομάδα του προεκλογικού αγώνα για τις εκλογές του Ιουνίου από τη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-neaionia.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φτάσει στην πόλη μας στις 10.30 το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα περπατήσει στον πεζόδρομο της Μικράς Ασίας (μπροστά από τον ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας) και θα συνομιλήσει με εμπόρους και κατοίκους της Νέας Ιωνίας ενώ πιθανό θεωρείται να κάνει και σύντομη επίσκεψη σε καφέ της πόλης.

Ακολούθως, θα κατευθυνθεί στην πλατεία Σημηριώτη, όπου θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό σε εξέδρα που ήδη ετοιμάζεται για την ομιλία του. Σημειώνουμε, ότι τόσο ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ όσο και το επικοινωνιακό του επιτελείο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στους Δήμους, που αντιστάθμισαν την ηγεμονία της ΝΔ στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, όπως η Νέα Ιωνία.

Διαβάστε επίσης: Βόρειος Τομέας Αθηνών: Γιατί η Νέα Ιωνία είναι το απόλυτο εκλογικό case study για τον Ιούνιο