Στη Νέα Ιωνία έκοψε την πίτα της η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία

Την Κυριακή 25/02/2024 η Σκακιστική Ακαδημία στη Νέα Ιωνία είχε την χαρά να φιλοξενήσει στην αίθουσα της Ενώσης Σπάρτης Μ. Ασίας την Ε.Σ.Ο δηλαδή την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία για την ετήσια κοπή της πίτας της και την βράβευση πολλών άξιων παικτών και παραγόντων του σκακιού.

Μεταξύ πολλών εκλεκτών προσκεκλημένων παρόντες ήταν η  Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Ε. Γιακουμάτου ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας Παν. Μανούρης, ο πρόεδρος της ΕΣΣΝΑ Τ. Δημακάκος ο πρόεδρος της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας Λ. Χριστοδούλου το Δ.Σ της Σκακιστικής μας Ακαδημίας και πολλοί άλλοι.

Ακολούθησε η βράβευση όλων των νέων παιδιών και προπονητών που έλαβαν πρώτες θέσεις σε διάφορες κατηγορίες πανελληνίων, ευρωπαϊκών και παγκοσμίων τουρνουά.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βράβευσε την Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας στο πρόσωπο του Αντιπροέδρου της Κ. Χατόγλου για την πολύχρονη συμπαράσταση , προσφορά , και υποστήριξή  της στο σκάκι και στην νεολαία μας. Βραβεύτηκε επίσης ο νέος σύλλογος, η Σκακιστική Ακαδημία  στο πρόσωπο του προέδρου Ν. Χατόγλου για την 50χρονη αδιάκοπη πορεία και ενασχόλησή του με το ΣΚΑΚΙ !!!