Πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα ενώ η Αττική είχε κόκκινο συναγερμό και 10 μποφόρ άνεμο

Κάποιοι αδιαφόρησαν για την υπόθεση πυρκαγιάς στην Ύδρα μετά τη ρίψη πυροτεχνημάτων και συνέχισαν να βάζουν σε κίνδυνο περιοχές για την καλοπέρασή τους, όπως έγινε και στην Πάρνηθα.

Την ημέρα που είχε σημάνει συναγερμός στην Αττική για εκδήλωση πυρκαγιάς και ενώ είχε ξεσπάσει φωτιά στην Ύδρα, ο ουρανός της Πάρνηθας γέμισε με πυροτεχνήματα, όπως φαίνεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega.

Να σημειωθεί ότι 13 κατηγορούνται για ρίψη βεγγαλικών από θαλαμηγό που προκάλεσε μεγάλη φωτιά στην Ύδρα αναμένονται να απολογηθούν την Τετάρτη.

Παρόλο που πλέον είναι «τσουχτερά» τα πρόστιμα για εμπρησμό, κάποιοι άνθρωποι δεν βάζουν μυαλό. Στην περίπτωση της Ύδρας, οι συλληφθέντες για τη ρίψη των πυροτεχνημάτων, κατηγορούνται για κακούργημα.

Σε νέες εικόνες που έρχονται από την Πάρνηθα, κάποιοι συνεχίζουν απτόητοι τη ρίψη βεγγαλικών ακόμα και σε κατάσταση συναγερμού.

Έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα με την Αττική στο «κόκκινο»
Σύμφωνα με το MEGA, την Παρασκευή (21/6/), την ίδια μέρα δηλαδή που ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στην Ύδρα από πυροτεχνήματα και η χώρα βρισκόταν σε κατάσταση συναγερμού για πυρκαγιές, κάποιοι έριχναν πυροτεχνήματα στην ευρύτερη περιοχή της Πάρνηθας, όπου πριν από 3 χρόνια, τέτοια εποχή, είχαν καεί σπίτια και περιουσίες.

Την ώρα που οι ριπές ανέμων έφταναν τα 10 μποφόρ και υπήρξαν προειδοποιήσεις στα κινητά τηλέφωνα για προσοχή, κάποιοι κουφιοκέφαλοι αδιαφόρησαν ότι θέτουν σε κίνδυνο περιουσίες και ζωές, και πέταξαν πυροτεχνήματα κοντά στο δάσος της Πάρνηθας.

Πυροτεχνήματα κοντά στην Πάρνηθα έπεσαν και την επόμενη μέρα, σύμφωνα με δεύτερο βίντεο που δημοσιοποίησε το MEGA.

Πηγή: iefimerida.gr