Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος της Κυριακής- Στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού η κράτησή του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος που μαχαίρωσε εν ψυχρώ την άτυχη Κυριακή Γρίβα λίγα μέτρα μακριά από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Ο 39χρονος δράστης μεταφέρθηκε μετά την 1 το μεσημέρι στο ανακριτικό γραφείο, έχοντας επιδέσμους στο κεφάλι εξαιτίας, επιπόλαιων σύμφωνα με τους γιατρούς, τραυμάτων που επέφερε ο ίδιος στον εαυτό του μετά το έγκλημα.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση του κατηγορούμενου, ο δράστης της δολοφονίας , δεν ήταν σε θέση σήμερα να δώσει απαντήσεις στην δικαστική λειτουργό για όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας που επιτέθηκε και μαχαίρωσε την πρώην σύντροφο του.

«Δεν θυμάμαι τίποτα» λέει ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή Γρίβα
Έτσι στο ανακριτικό γραφείο παρέμεινε λίγα λεπτά, όπου φέρεται να είπε στην δικαστική λειτουργό ότι «Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει. Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή».

«Δεν θυμάμαι τίποτα, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή», ήταν τα μόνα λόγια που είπε απευθυνόμενος στην ανακρίτρια.

Είχε νοσηλευτεί 4 φορές σε ψυχιατρικά ιδρύματα σε πέντε μήνες, είπε ο δολοφόνος της Κυριακής
Παραδόθηκε ωστόσο από τον συνήγορο του , υπόμνημα όπου ο 39χρονος επικαλείται σοβαρά και χρόνια ψυχικά νοσήματα για τα οποία ,όπως υποστηρίζεται, έχει νοσηλευτεί τα τελευταία δέκα χρόνια επτά φορές.

Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι μέσα σε ένα μόλις πεντάμηνο του 2023 είχε εισαχθεί 4 φορές σε ψυχιατρικά ιδρύματα,

Όπως φαίνεται να αναφέρει ο κατηγορούμενος, έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, αποτέλεσμα των οποίων ήταν να υποστεί και ψυχωσικά επεισόδια. Με βάση τους ισχυρισμούς του 39χρονου, η υπεράσπιση ζητά να του αναγνωριστεί είτε ακαταλόγιστο ή μειωμένο καταλογισμό.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να κρατηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Πηγή: iefimerida.gr