e-neaionia

Προβλέψεις Αριθμολογίας: Τι φέρνει το 2022

Κάθε νέα χρονιά αλλάζει ο αριθμός του έτους και κατ’ επέκταση αλλάζει και ο αριθμός του Προσωπικού μας Έτους, ο οποίος προκύπτει από το άθροισμα της ημέρας και του μήνα που γεννηθήκαμε, προσθέτοντας στο τέλος το νέο έτος

Παγκόσμιο έτος 6

Από το άθροισμα των αριθμών του 2022 προκύπτει ο αριθμός 6 (δηλαδή, 2+0+2+2=6), που έχει να κάνει με την αποδοχή και την ανάληψη ευθύνης. Οπότε, μετά από τις τεράστιες αλλαγές που μας έφερε το 2021 και ο αριθμός 5, ήρθε η ώρα να εγκλιματιστούμε σε έναν νέο ρυθμό, σε μια νέα πραγματικότητα, να γίνουμε πιο ρεαλιστές, πιο προσγειωμένοι, να αποδεχτούμε και να αντιληφθούμε τις καταστάσεις όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας -προσωπικές και συλλογικές.

Ο αριθμός 6 θέλει πιο σταθερές βάσεις, ευθύνη και ισορροπία σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στις σχέσεις, που όπως φαίνεται θα παίξουν σημαντικό ρόλο μέσα στο 2022. Ίσως συναντήσουμε ανθρώπους που θα λειτουργήσουν με έναν καταλυτικό τρόπο, που μοιραία θα μας βοηθήσουν να μεταμορφωθούμε, να ωριμάσουμε και να εξελιχθούμε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλες οι σχέσεις μας θα είναι ιδανικές και βγαλμένες από τα παραμύθια. Πολλές φορές η ωρίμανση και η εξέλιξη έρχεται μέσα από δυσκολίες και εμπόδια. Το ζητούμενο όμως είναι να μην ωραιοποιούμε τις καταστάσεις, τους ανθρώπους με τους οποίους σχετιζόμαστε και να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο. Όλα αυτά δεν αφορούν μόνο τις ερωτικές μας σχέσεις, αλλά και τους φίλους, την οικογένεια και οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο υπάρχει στη ζωή μας. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τους ανταγωνισμούς και να βάλουμε ως προτεραιότητα την ισορροπία.

Στόχοι για το 2022

Ο αριθμός του 2022, δηλαδή το 6, θέλει να υπάρχει ουσία σε ό,τι κάνουμε και όχι βιτρίνα και εντυπωσιασμοί. Θέλει να προσπαθήσουμε για να δημιουργήσουμε κάτι που να έχει αξία, που θα αντέξει στον χρόνο, κάτι που θα έχει γερά θεμέλια. Να μην κάνουμε σχέσεις επιφανειακές για να περνάμε την ώρα μας, αλλά δεσμούς που εξυπηρετούν τις βαθιές μας ανάγκες και μας ενθαρρύνουν να είμαστε αληθινοί και ουσιαστικοί. Ο αριθμός 6 ευνοεί τις νέες σχέσεις, όποτε μπορεί να μας δώσει και την ευκαιρία να μεγαλώσουμε τον κοινωνικό μας κύκλο και να συναναστραφούμε με άτομα που θα μπορούσαν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή μας και να μας βοηθήσουν να κάνουμε βήματα μπροστά.

Πώς να βρείτε τον αριθμό Προσωπικού Έτους για το 2022

Όπως είπαμε και στην αρχή του κειμένου, βάσει της Πυθαγόρειας Αριθμολογίας οι προσωπικές μας χρονιές προκύπτουν αθροίζοντας τους αριθμούς της ημέρας και του μήνα γέννησης μας και προσθέτοντας το έτος που μας ενδιαφέρει, εν προκειμένω το 2022.

Για παράδειγμα, εάν κάποιος έχει γεννηθεί στις 3/12 οποιασδήποτε χρονιάς  προσθέτουμε αυτούς τους αριθμούς μαζί με το 2022. Δηλαδή 3+1+2+2+0+2+2=12 και μετά το 12 το ξαναπροσθέτουμε για να προκύψει ένας μονοψήφιος αριθμός, δηλαδή 1+2=3. Άρα ο Προσωπικός Αριθμός Έτους είναι το 3.

Παραδείγματα

  • Εάν τα γενέθλιά σας είναι στις 24/8 οποιασδήποτε χρονιάς προσθέτετε την ημερομηνία σας με το 2022.

Δηλαδή: 2+4+8+2+0+2+2=20 και μετά μειώνεται σε μονοψήφιο προσθέτοντας το 2+0=2. Άρα ο Προσωπικός Αριθμός Έτους είναι το 2.

  • Εάν τα γενέθλια σας είναι στις 3/1 προσθέτετε την ημερομηνία σας με το 2022.

Δηλαδή: 3+1+2+0+2+2=10 και μετά μειώνετε σε μονοψήφιο, προσθέτοντας το 1+0=1. Άρα ο Προσωπικός Αριθμός Έτους είναι το 1.

  • Εάν τα γενέθλια σας είναι στις 3/7 προσθέτετε την ημερομηνία σας με το 2022.

Δηλαδή: 3+7+2+0+2+2=16 και μετά μειώνετε σε μονοψήφιο, προσθέτοντας το 1+6=7. Άρα ο Προσωπικός Αριθμός Έτους είναι το 7.

Τι θα φέρει το 2022 σύμφωνα με τον αριθμό του Προσωπικού σας Έτους

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Για όσους βρήκατε ότι έχετε αριθμό του Προσωπικού σας Έτους το 1 τα νέα είναι καλά, καθώς το 2022 για εσάς είναι η χρονιά που συμβολίζει το ξεκίνημα, την αρχή, το νέο. Πέρσι, το 2021, ίσως κληθήκατε να κλείσετε κάποιους κύκλους της ζωής σας και να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν σας εξυπηρετούσε πλέον. Αυτή μπορεί να μην ήταν η πιο εύκολη διαδικασία, καθώς πολλές φορές το τέλος έρχεται δύσκολα, προκαλώντας ανησυχία και ανασφάλεια. Όμως τώρα, το 2022, μπορείτε να χαμογελάσετε ξανά, να δραστηριοποιηθείτε, να πάρετε αποφάσεις, να οργανωθείτε και να θέσετε τις βάσεις για το μέλλον σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες και επιλογές να κάνετε βήματα μπροστά και να θυμάστε πως ό,τι ξεκινήσετε κατά τη διάρκεια του Προσωπικού Έτους 1 μπορεί να έχει διάρκεια και να μακροημερεύσει. Το θέμα είναι να κάνετε τις σωστές επιλογές που βασίζονται σε ρεαλιστικά σχέδια και να μην ονειροβατείτε. Είναι μία χρονιά κατάλληλη για να ξεκινήσετε τα νέα σχέδια σας, να φυτέψετε τους σπόρους που θα αποδώσουν καρπούς στον 9ετή κύκλο, ο οποίος ξεκινά τώρα. Το 2022 καλείστε να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας, να μην εξαρτάστε από άλλους και να είστε αποφασιστικοί. Είναι η χρονιά που πρέπει να εστιάσετε στον εαυτό σας, να στηριχθείτε στις δυνάμεις σας, να κάνετε μαθήματα αυτοβελτίωσης, να αλλάξετε την εικόνα σας και να εστιάσετε σε προσωπικούς στόχους, επιθυμίες και ανάγκες. Είναι η ώρα να δράσετε και να είστε τολμηροί! Θα έχετε περίσσια ενέργεια, γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάποια μορφή σωματικής άσκησης καθημερινά για να εκτονώνεστε, διαφορετικά μπορεί να συσσωρεύετε την νευρική ένταση στο σώμα, το μυαλό ή την ψυχή σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022, αλλά τις περισσότερες από αυτές θα τις ξεκινήσετε εσείς. Είναι η σειρά σας να ακουστείτε, να ξεχωρίσετε, να διαπρέψετε.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Είναι η χρονιά της συνεργασίας, της ευαισθησίας, των σχέσεων, της ισορροπίας και της ανασύνταξης των δυνάμεων. Αυτή τη χρονιά θα καλλιεργήσετε αυτά που σπείρατε πέρσι, δηλαδή τη χρονιά που είχατε αριθμό Προσωπικού Έτους το 1. Το 2021 σας πρόσφερε την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα, να μπείτε σε νέες περιπέτειες και να ακούτε μόνο την καρδιά σας. Το 2022 πρέπει να βρείτε την ισορροπία, να υποχωρήσετε λίγο, να ακούτε και τους άλλους, να συνεργαστείτε. Ίσως οι ταχύτητες να πέσουν λίγο, προκειμένου να δείτε με καθαρό μυαλό τι έχετε πετύχει και πώς μπορείτε να το συνεχίσετε με σωστά βήματα ή τι διορθώσεις πρέπει να κάνετε. Είναι η χρονιά που χρειάζεται να κάνετε περισσότερο χώρο για τους άλλους, να προσφέρετε τη βοήθεια σας, να δείξετε περισσότερο συναίσθημα. Μπορεί να σας φανεί μια πιο αργή χρονιά, αφού δεν θα έχει τα γκάζια της προηγούμενης. Όμως είναι εξίσου σημαντική, διότι τώρα θα δείτε με καθαρή ματιά τα πάντα και όχι με παρόρμηση. Είναι μια χρονιά αναμονής και προσαρμογής στον νέο σας εαυτό και στις νέες συνθήκες που έχουν έρθει από τις αλλαγές του περασμένου έτους. Μπορεί να αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα στις παλιές σας συνήθειες και στη νέα ταυτότητα σας και να προσπαθείτε να συγχωνεύσετε τους δύο διαφορετικούς κόσμους, τον παλιό και τον καινούριο. Πρέπει να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να ακούτε τις ανάγκες σας, καθώς θα είστε πολύ συναισθηματικοί και θα επηρεάζεστε από τις απόψεις των άλλων. Αφιερώσετε χρόνο σε εσάς, βρείτε την προσωπική σας αλήθεια και τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Αυτή τη χρονιά θα πάρετε και τις αποφάσεις σας για την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες και καινούριες σχέσεις, μπορεί να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις, γάμο ή συμβίωση, μπορεί όμως και να βάλετε τέλος σε σχέσεις που σας κουράζουν και δεν σας καλύπτουν συναισθηματικά, για να δημιουργήσετε χώρο για το νέο που θα έρθει.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Είναι η χρονιά της δημιουργικότητας, της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας. Το 2022 θέλει από εσάς να είστε εξωστρεφείς και να εκφράζεστε με όποια μέσα επιθυμείτε, από τη συγγραφή και τις τέχνες, μέχρι δημόσιες ομιλίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι μια χρονιά που πρέπει να γεμίσετε μπαταρίες, να συναναστραφείτε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, νέες φιλοσοφίες, να ανταλλάξετε απόψεις και να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε είναι ξεπερασμένο και σας καταπιέζει. Δεν θα μείνετε κλεισμένοι στον εαυτό σας, θα θέλετε να μοιραστείτε την αλήθεια που κρύβετε μέσα σας και να βρείτε συνοδοιπόρους στη ζωή σας. Θα θέλετε να κάνετε την προσπάθεια σας και να πλησιάσετε τα όνειρα σας. Είναι η χρονιά της συγκομιδής, της καλής υγείας και της αλλαγής. Κατά τη διάρκεια του Προσωπικού Έτους 3 θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να επαναπροσδιορίσετε τη ζωή σας, επομένως να είστε προετοιμασμένοι ότι τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά στο τέλος του 2022 από ό,τι είναι στο ξεκίνημα του. Μην προσπαθήσετε να αντισταθείτε στις αλλαγές, διότι όσο αντιστέκεστε τόσο πιο δύσκολο το κάνετε. Η ζωή θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες για να κάνετε νέα ξεκινήματα και να προσθέσετε νέες εμπειρίες και συνήθειες στην καθημερινότητα σας. Μπορεί να προκύψει μια μετακόμιση ή μια αλλαγή εργασίας ή να έρθει ένας απόγονος και να αλλάξει τα πάντα στη ζωή σας. Μπορεί όλα αυτά αρχικά να σας προκαλέσουν άγχος και φόβο, όμως θα βρείτε την ισορροπία, την επιτυχία και την ευτυχία. Είναι μια χρονιά διασκέδασης, χαράς και δημιουργίας, αλλά με την προϋπόθεση ότι την προηγούμενη χρονιά είχατε θέσει τις σωστές βάσεις για υγιείς σχέσεις και δεν κρύβατε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Αυτή η χρονιά προβλέπεται πιο ήσυχη και πιο εσωτερική. Είναι η χρονιά της σταθερότητας, της σκληρής δουλειάς, της υγείας, της προσπάθειας και της πειθαρχίας. Οπότε αν ελπίζατε ότι θα ξεκουραστείτε και θα διασκεδάζετε ξεχάστε το, διότι το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για εσάς. Θέλει να βάλετε τα δυνατά σας, να αποδείξετε τις ικανότητες σας, να είστε σαφείς και ξεκάθαροι και ίσως δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας από τις προσπάθειες των προηγούμενων ετών. Δεν είναι μια χρονιά νέων ξεκινημάτων, αλλά μια χρονιά «θερισμού» και επέκτασης. Το 2022 θα αναζητάτε την ασφάλεια, οπότε ίσως δημιουργήσετε οικογένεια ή μπορεί να κάνετε αποταμιεύσεις ή να αγοράσετε ένα ακίνητο, όμως να θυμάστε ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα συμβόλαιά σας. Επίσης, είναι η χρονιά που θα πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Προσπαθήστε να παραμείνετε πειθαρχημένοι στη διατροφή σας και να βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε και να ασκείστε. Ακόμη, μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να ξεδιαλύνετε διαφορές με τα μέλη της οικογένειας σας ή να επαναφέρετε κάποιες καταστάσεις που αφορούν τα παιδικά σας χρόνια και να ζητάτε απαντήσεις. Αυτή τη χρονιά θα νιώσετε πιο δυνατοί. Προσοχή, αν έχετε μυστικά ή παράνομους δεσμούς, ίσως αποκαλυφθούν και θα έρθετε σε δύσκολη θέση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Το Προσωπικό Έτος 5 έρχεται με μεγάλη δόση ελευθερίας και απρόβλεπτα γεγονότα. Το 2022 θα είναι μια χρονιά που θα θέλετε να ζήσετε, να ανοίξετε τα φτερά σας, να απολαύσετε, τα ταξιδέψετε, να ρισκάρετε. Οι αλλαγές δεν θα σας τρομάζουν και θα προσπαθείτε να αποτινάξετε καθετί που σας κρατά δεμένους με ξεπερασμένες αντιλήψεις και συμπεριφορές που δεν σας εξυπηρετούν στο παρόν. Θα θέλετε να έχετε την εξουσία του εαυτού σας, θα αναζητάτε συνεχώς την ανεξαρτησία σας και ό,τι σας περιορίζει θα το αφήσετε πίσω σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε ό,τι δεν ήταν καλό και ό,τι δεν λειτούργησε τις προηγούμενες 4 χρονιές. Η χρονιά αυτή χαρακτηρίζεται ως έτος μεταβατικής περιόδου, διότι μέσα σε αυτή υπάρχει η περίπτωση να αλλάξετε νοοτροπία, κατεύθυνση, κατοικία, δουλειά ή καριέρα, ακόμα και να δοκιμάσετε πράγματα που δεν είχατε κάνει ποτέ έως τώρα. Ίσως ξεκινήσετε κάποια μαθήματα ή βρείτε νέες δραστηριότητες και χόμπι που να σας εκφράζουν περισσότερο. Θα είναι μία τυχερή χρονιά, ευχάριστη, με κίνηση και περιπέτεια, αρκεί να μην κάνετε κατάχρηση φιλήδονων απολαύσεων και μην πάρετε αλόγιστα ρίσκα, διότι οι ακρότητες θα πληρωθούν τις επόμενες χρονιές.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Αυτή είναι μια πολύ ξεχωριστή χρονιά, καθώς ο αριθμός 6 αντικατοπτρίζει το Παγκόσμιο έτος 6, αφού το άθροισμα του 2022 είναι ο συγκεκριμένος αριθμός. Η χρονιά με αριθμό 6 χαρακτηρίζεται από τις λέξεις αγάπη, καθήκον, υποχρεώσεις και οικογενειακές υποθέσεις, επομένως να είστε έτοιμοι ότι τα παραπάνω θέματα θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρως μέσα στο 2022. Ίσως κάποια ηλικιωμένα άτομα του στενού περιβάλλοντος ή οι γονείς σας να χρειαστούν τη φροντίδα και τη βοήθεια σας περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Ή μπορεί να χρειαστεί να δώσετε προσοχή στα οικογενειακά σας καθήκοντα και ευθύνες. Επίσης, είναι μια χρονιά που θα κληθείτε να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην επαγγελματική και την οικογενειακή σας ζωή ή από την άλλη να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία αναζητώντας μία νέα δουλειά που θα σας εκφράζει περισσότερο ή θα σας επιτρέπει να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εσάς και την οικογένεια σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να εξισορροπήσετε τις δικές σας ανάγκες με των άλλων και να αφιερώσετε χρόνο σε όσους αγαπάτε. Σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις θα κληθείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και είτε θα προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω και θα δεσμευτείτε, είτε θα πάρετε την απόφαση να το λήξετε. Όποια απόφαση και αν κληθείτε να πάρετε, βεβαιωθείτε ότι βασίζεται σε αυτό που θέλετε πραγματικά εσείς και όχι σε αυτό που πιστεύετε ότι «πρέπει» να κάνετε ή σε αυτό που θέλουν οι άλλοι για εσάς. Αν είστε μόνοι είναι ιδανική περίοδος για να προσελκύσετε έναν νέο σύντροφο. Το 2022 ενδείκνυται για να φροντίσετε το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας, ενώ χρειάζεστε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά ένα περιβάλλον αρμονικό και γαλήνιο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ενέργεια του χώρου σας, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων και των ήχων. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στον χώρο που μένετε ή εργάζεστε, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να νιώθετε ηρεμία. Ίσως θέλετε να ομορφύνετε και την προσωπική σας εικόνα και να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας ή να αλλάξετε κούρεμα και στιλ για να αισθάνεστε πιο ελκυστικοί. Αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας και βάλτε πρώτα τις ανάγκες σας. Η γιόγκα ή ο χορός θα ήταν μια ιδανική δραστηριότητα για να διατηρήσετε την ισορροπία μεταξύ του σώματος και του νου σας. Φροντίζοντας τον εαυτό σας, μπορείτε να βοηθήσετε καλύτερα και τους άλλους.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Το Προσωπικό Έτος 7 είναι μια πνευματική περίοδος και οι λέξεις που την χαρακτηρίζουν είναι: σοφία, εσωστρέφεια, μοναχικότητα, στοχασμός, ανάπαυση, περισυλλογή, μελέτη, διάβασμα. Θα είναι γενικά μια ήσυχη χρονιά και κατάλληλη να στραφείτε στον εαυτό σας και να κάνετε έναν προσωπικό απολογισμό. Θα χρειαστείτε χρόνο να μείνετε μόνοι σας, να ξεκουραστείτε, να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να περιορίστε τις επιβλαβείς συνήθειες και καταστάσεις και τα τοξικά πρόσωπα από τη ζωή σας. Ίσως αναζητήσετε εξειδικευμένους συμβούλους που θα σας βοηθήσουν να εξαγνίσετε την ψυχή και το σώμα σας. Ψυχοθεραπεία, δίαιτες και αποτοξινώσεις ευνοούνται, όπως και οι δραστηριότητες που εξάρουν το πνεύμα. Ευνοούνται επίσης οι νομικές υποθέσεις κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε εκκρεμότητες δανείων, ασφαλιστικά ή θέματα που αφορούν δημόσιο και εφορία. Θα είναι μια χρονιά νίκης, όπου μπορείτε να αποκτήσετε πνευματική κυριαρχία μαθαίνοντας να ελέγχετε τα κατώτερα ένστικτα και τα συναισθήματά σας. Θα διαπιστώσετε ότι οι επιφανειακές καταστάσεις και οι εφήμερες απολαύσεις δεν σας ικανοποιούν πια και θα ψάχνετε την ουσία των πραγμάτων. Θα σκέφτεστε και θα αναζητάτε τι έχει νόημα για εσάς και τι εξυπηρετεί τον σκοπό σας και δεν θα αναλώνεστε σε οτιδήποτε δεν σας γεμίζει και δεν σας εκφράζει. Ίσως ανακαλύψετε ότι θέλετε να μετακομίσετε πιο κοντά στη φύση ή να ζήσετε σε ένα πιο γαλήνιο περιβάλλον, σε ένα χωριό ή τουλάχιστον να πάτε διακοπές σε ένα ήρεμο μέρος. Εάν ασχολείστε με τη συγγραφή ή την έρευνα, μπορεί το 2022 να είναι η χρονιά που θα έχετε έμπνευση και ουσία και ίσως δημιουργήσετε το καλύτερο έργο σας μέχρι τώρα! Ανεξάρτητα με το τι ασχολείστε, φέτος θα είστε πιο συγκεντρωμένοι και οι αποφάσεις σας θα στηρίζονται στη λογική και όχι στο συναίσθημα ή σε επιρροές τρίτων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Μετά από μια χρονιά πιο εσωτερική και πνευματική, έρχεται το 2022 για να σας βοηθήσει να βγάλετε όλη τη δύναμη σας στην επιφάνεια και να μπείτε στη δράση. Κατά τη διάρκεια του Προσωπικού Έτους 8 θα έχετε περίσσιο θάρρος, θα πιστέψετε στον εαυτό σας, στις ικανότητές σας, θα αυξηθεί η αυτοπεποίθηση σας και θα καταφέρετε τόσα πράγματα που δεν θα εκπλήξετε μόνο τους άλλους, αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό. Κατά τη διάρκεια του 2022 θα αναζητάτε το χρήμα, την εξουσία, την επιτυχία και τα υλικά αγαθά. Είναι μια χρονιά επιτευγμάτων και επιχειρηματικών κινήσεων με ιδιαίτερα οικονομικά κέρδη, αρκεί να μην πάρετε επικίνδυνα ρίσκα και να μην σκορπάτε αλόγιστα. Επίσης, μέσα στο 2022 ευνοούνται οι ρυθμίσεις λογαριασμών, χρεών, δανείων και μπορείτε να απαιτήσετε χρήματα που σας οφείλονται, αφού έχετε περισσότερες πιθανότητες να τα πάρετε. Θα κερδίσετε των σεβασμό και ίσως παρατηρήσετε ότι οι άλλοι στρέφονται σε σας για συμβουλές ή για να τους προσφέρετε τη βοήθεια σας. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βγείτε μπροστά και να ηγηθείτε θα είναι πολλές και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά και όχι με έπαρση, διότι αυτή είναι και η παγίδα της χρονιάς. Επειδή θα έχετε την τάση να αυτοπροβάλλεστε και να εξουσιάζετε, ίσως δείξετε ένα πρόσωπο που να απομακρύνει κάποια πρόσωπα από τη ζωή σας και σε βάθος χρόνου να το μετανιώσετε. Μαζί με την αναγνώριση και την επιτυχία θα έρθουν και τα έσοδα, αλλά και μεγάλα έξοδα. Φανείτε προσεχτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, μην παρασύρεστε από τα συναισθήματα σας και μην προσπαθείτε να κερδίσετε μόνο εσείς, διότι στο τέλος δεν θα έχετε δίπλα σας άτομα να σας στηρίζουν ουσιαστικά. Η χρονιά θα ανταμείψει τη σκληρή δουλειά και τους τολμηρούς, αλλά όχι τους εγωιστές.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Το προσωπικό έτος 9 χαρακτηρίζεται ως χρονιά ολοκλήρωσης, απαγκίστρωσης και συγχώρεσης. Είναι το κλείσιμο ενός κύκλου και θα κάνετε τον απολογισμό σας για τα 8 προηγούμενα έτη. Αυτό σημαίνει ότι είτε θα ξεκαθαρίσετε εσείς ποιες καταστάσεις και ποια άτομα είναι περιττά και ποιους θα πρέπει να κρατήσετε, είτε θα βιώσετε κάποιες απώλειες χωρίς να τις έχετε επιλέξει εσείς, αλλά επειδή κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να απομακρυνθούν από τη ζωή σας. Δεν θα είναι μια εύκολη διαδικασία, ίσα-ίσα θα έχετε έντονες συναισθηματικές μεταπτώσεις, καθώς οτιδήποτε τελειώνει φέρνει πόνο, έστω και αν είναι για καλό. Μερικές φορές δεν θέλουμε να αφήσουμε ένα συγκεκριμένο άτομο ή έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, αλλά όσο περισσότερο αντιστέκεστε σε αυτές τις αλλαγές, τόσο θα διαιωνίζετε το λάθος, γι’ αυτό θα ήταν καλύτερα να καλωσορίσετε τις αλλαγές και μάλιστα να τις επιδιώξετε. Μόλις απαγκιστρωθείτε από το παλιό θα νιώσετε απελευθερωμένοι και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε χώρο, προκειμένου να έρθει το καινούριο την επόμενη χρονιά, που είναι η χρονιά των εκκινήσεων. Το 2022 θα πρέπει να συγχωρήσετε, να ξεχάσετε, να ολοκληρώσετε καταστάσεις, να κλείσετε εκκρεμότητες σε όλα τα επίπεδα και να αποφύγετε τις ενάρξεις. Είναι μια χρονιά κάθαρσης και θεραπείας. Κάντε τους απολογισμούς σας, ακούστε τη διαίσθηση σας και βρείτε τα με τον εαυτό σας. Ίσως χρειαστεί να απομονωθείτε, να σκεφτείτε και να προβληματιστείτε πολύ για τις αποφάσεις που θα πάρετε, διότι είναι σημαντικό να μην παραμείνουν βαρίδια στη ζωή σας που θα τα κουβαλάτε και το επόμενο έτος, είτε είναι άνθρωποι, δουλειές, καταστάσεις ή οτιδήποτε άλλο δεν σας ταιριάζει πια. Αυτή η χρονιά θα είναι σαν το τελευταίο κεφάλαιο ενός βιβλίου, όμως υπάρχει και ο επόμενος τόμος…

Πηγή