Ποια είναι η μαμά της Χάιντι που “έσκισε στη Νομική Αθηνών” – Το σημείωμα που έγινε viral

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει viral ένα σημείωμα σε ασανσέρ πολυκατοικίας, μιας κοπέλας που έδινε πανελλήνιες, και ζητούσε ευγενικά να μην γίνουν πάρτι στην ταράτσα το διάστημα των εξετάσεων γιατί θα την ενοχλούσε στον ύπνο και στο διάβασμα.

Το σημείωμα έγραφε χαρακτηριστικά: «Γεια σας, είμαι η Χάιντυ και μένω στον 6ο. Θα παρακαλούσα να μην γίνει στην ταράτσα κάποιο πάρτι την περίοδο 1-12 Ιουνίου γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ».

Ευχές στην Χάιντυ πάνω στο σημείωμα που έγινε viral

Πάνω στο σημείωμα οι ένοικοι της πολυκατοικίας εξέφρασαν τις ευχές τους για επιτυχία στην Πανελλήνιες, γράφοντας στο κενό που υπήρχε πάνω στο σημείωμα. «Καλή επιτυχία, Κουράγιο!», «Καλή επιτυχία Χάιντυ, πάρ’ τους τα σώβρακα!», «Θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι», «Καλή επιτυχία, θα σκίσεις», ήταν μερικές από τις ευχές που έγραψαν.

Ποια είναι η μαμά της Χάιντι που "έσκισε στη Νομική Αθηνών" - Το σημείωμα που έγινε viral

Μετά το τέλος των Πανελληνίων 2023, το σημείωμα στο ασανσέρ αντικαταστάθηκε με ένα άλλο σημείωμα αυτό της μητέρας της νεαρής μαθήτριας. «Γεια σας! Είμαι η Μαριλένα, η μαμά της Χάιντυ από τον 6ο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας πω ότι οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο! Η Χάιντυ όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας! Παρτάρετε ελεύθερα! Απέναντι από το ασανσέρ στην είσοδο θα βρείτε ένα μικρό κέρασμα», έγραφε το σημείωμα που άφησε η μητέρα της κοπέλας.

Η μητέρα της Χάιντυ είναι η δημοσιογράφος Μαριλένα Γεραντώνη
Η μητέρα της Χάιντυ, είναι η δημοσιογράφος του MEGA Μαριλένα Γεραντώνη, η οποία μίλησε στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού.

«Οι Πανελλήνιες είναι μία ψυχοφθόρα και δύσκολη συνθήκη για τα παιδιά. Τα παιδιά κάνουν μία προσπάθεια διετή πλέον, δίνουν τον καλύτερο του εαυτό στο τέλος μέχρι το τέλος της διαδρομής. Το άγχος της Χάιντυ ήταν να μην γίνει κάποιοι πάρτι στην ταράτσα γιατί γίνονται συχνά. Η πολυκατοικία μας έχει τα περισσότερα διαμερίσματά της ως AiBnB και μένουν πολλοί νέοι άνθρωποι οι οποίοι οι κάνουν πάρτι, και καλά κάνουν.

Πέρα από τις ευχές που τις γράψανε σεβαστήκανε και απόλυτα την επιθυμία της. Πραγματικά δεν έγινε κανένα πάρτι. Η αλήθεια είναι από τον Μάιο και μετά ξεκινάνε τα πάρτι μέχρι να αρχίσει να χαλάει ο καιρός. Ενα απλό ευχαριστώ έγραψα τίποτα παραπάνω. Είναι μια δύσκολη περιπέτεια για το παιδία αλλά και για τους γονείς», είπε η δημοσιογράφος.