Περισσός: Εκδηλώσεων συνέχεια στο ΚΚΕ που υποδέχτηκε δημοσιογράφους και στελέχη (εικόνες)

Ο Περισσός με πρωτοβουλία του γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα άνοιξε πάλι τις πύλες του. Αυτή τη φορά μετεκλογικά. Την πρώτη φορά, ένα μήνα πριν περίπου “το σπίτι του λαού» άνοιξε τις πόρτες του προεκλογικά για να ενθαρρύνει τα στελέχη του μπροστά στη μάχη των εκλογών που είχαν και ξανάνοιξε προχθές για να ευχαριστήσει δημοσιογράφους και συνεργεία -τηλεοπτικά και μη- που κάλυψαν τον αγώνα του!

Ανοίγει "πύλες" ο Περισσός για να υποδεχτεί δημοσιογράφους και στελέχη (εικόνες)

Κάτω από την προτομή του Λένιν στήθηκαν ξανά τα τραπεζάκια και υποδέχτηκαν τους καλεσμένους! Πρώτη φορά στην ιστορία του ο Περισσός άνοιξε τις πόρτες του και τραπέζωσε την Κεντρική του Επιτροπή, τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στην Αττική, τα στελέχη του Κόμματος και όλους όσοι συμπορεύτηκαν μαζί του στη μάχη των εκλογών στις αρχές Ιουνίου και πριν από αυτές.

Ανοίγει "πύλες" ο Περισσός για να υποδεχτεί δημοσιογράφους και στελέχη (εικόνες)

Τη βραδιά άνοιξε με ένα σύντομο καλωσόρισμα η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ, επειδή ακολουθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, εκεί ήταν ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα, και ο Νίκος Αμπατιέλος, βουλευτής Α’ Πειραιά και υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο του Πειραιά. Οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν, καθώς δεν θυμούνται ποτέ να τους έχει τραπεζώσει με φαγητό και ποτό κανένας άλλος γραμματέας στο «σπίτι του λαού». 

Η γιορτή έγινε στον αύλειο χώρο της έδρας της Κ.Ε., στον Περισσό.