Πεντέλη: Εθελοντικό πότισμα από τον ΣΠΑΠ και  το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον»

Εθελοντικό Πότισμα στην Πεντέλη οργανώνει ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον». Το πότισμα στο πεντελικό αφορά συγκεκριμένα στην περιοχή που κάηκε το περσινό καλοκαίρι και αναδασώθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της φυτευτικής περιόδου 2022-2023, βορειοανατολικά του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και θα γίνει την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023 και ώρα 09:00 π.μ.

Η συμμετοχή όλων είναι καθοριστική, για την επιβίωση των δενδρυλλίων που φυτεύτηκαν, κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: Δίνουμε ζωή στα δεντράκια αυτά, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε με τις αναδάσωσεις που πραγματοποιήσαμε στη συγκεκριμένη περιοχή.

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για άλλη μία φορά, ενισχύοντας με την  παρουσία μας την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό. Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δενδρυλλίων και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οδηγίες πρόσβασης:

Σημείο συνάντησης: Βορειοανατολικά του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης

Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 2108033622.