Παραδόθηκε και δεύτερος καταζητούμενος για το φονικό σε καφέ στη Νέα Ιωνία

Στη Νέα Ιωνία η γειτονιά που έγινε το φονικό στο Αραβικό καφέ παραμένει ανάστατη, Στο μεταξύ, στα χέρια των αρχών βρίσκεται από την Τρίτη 28 Μαρτίου ένας ακόμη καταζητούμενος για την άγρια δολοφονία που συνέβη σε καφέ στη Νέα Ιωνία ένα περίπου μήνα πριν.

Πρόκειται για έναν 33χρονο Αλβανό που παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη για συνεργεία σε ανθρωποκτονία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: «Πρωινές ώρες σήμερα παρουσιάστηκε αυθορμήτως 33χρονος αλλοδαπός στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της Δ.Α.Α. και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος για συνεργεία στην ανθρωποκτονία 40χρονου που είχε διαπραχθεί βραδινές ώρες της 21-2-2023 εντός καταστήματος στη Νέα Ιωνία».

Υπενθυμίζεται ότι στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένα ακόμη άτομο για το άγριο φονικό. Πρόκειται για έναν 23χρονο, ο οποίος είναι ένας εκ των επτά, ατόμων σε βάρος των όποίων ειχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Νέα Ιωνία: Επτά εντάλματα σύλληψης για τη δολοφονία του 40χρονου

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ μετά την ταυτοποίηση των δραστών προχώρησε στην έκδοση επτά ενταλμάτων σύλληψης. Κατά πληροφορίες, τα έξι εντάλματα αφορούσαν σε μέλη της εγκληματικής ομάδας «L», ενώ το έβδομο ένταλμα σε ένοπλο που ήταν στην παρέα του 40χρονου και συμμετείχε στο επεισόδιο.

Πηγές ανέφεραν πως η παρέα των επτά Αλβανών μετά τους πυροβολισμούς στο καφέ της οδού Κασταμονής διέφυγαν με πολυτελές τζιπ και ένα ακόμη όχημα.

Τις τελευταίες μέρες οι Αλβανοί σε σεσημασμένοι φαίνεται πως ακολουθούν στρατηγικό σχέδιο για το πως θα λογοδοτήσουν στις αρχές. Πάντως ο 33χρονος Αλβανός είναι ο δεύτερος που παραδίδεται στην Αστυνομία ενώ ο πρώτος που παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα αφέθηκε αμέσως ελεύθερος.