Παρέλαση μαθητών για την Ελληνική Επανάσταση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Με την καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών και των μαθητριών των σχολείων καθώς και των συλλόγων – φορέων της πόλης ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Παιδιά από την ηλικία του παιδικού σταθμού μέχρι και το λύκειο παρέλασαν το Σάββατο, ανήμερα της γιορτής, στη λεωφόρο Ηρακλείου μπροστά από χιλιάδες Ηρακλειωτών που συγκεντρώθηκαν για να τα καμαρώσουν και να τα χειροκροτήσουν. Μια ημέρα πριν, είχε προηγηθεί η κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πλατείας του Αγίου Λουκά.

Φέτος, οι εκδηλώσεις του Δήμου περιορίστηκαν αυστηρά και μόνο σε όσα προστάζει το πρωτόκολλο, χωρίς συνοδευτικές, πολιτιστικές δράσεις, λόγω του πένθους για την τραγωδία των Τεμπών.

«Πάντα θα τιμάμε την ένδοξη Ιστορία με την ελπίδα ότι θα μας οδηγεί να γράφουμε ένα καλύτερο μέλλον. Συγχαρητήρια στους μαθητές, της μαθήτριες και τους συλλόγους της πόλης μας, που παρέλασαν σήμερα. Ειδικά για τα παιδιά, χαιρόμαστε να βλέπουμε την υπερηφάνεια στα πρόσωπα των γονιών τους», το μήνυμα του δημάρχου, Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.