Πέτρος Αλέπης: Γιατί κατέρρευσε στη Νέα Ιωνία ο ηλεκτροφωτισμός στο Δημοτικό Στάδιο

Για την κατάρρευση του ηλεκτροφωτισμού στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης κατηγορεί τη δημοτική αρχή της Δέσποινας Θωμαΐδου ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Ιωνίας και υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Αλέπης.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: Αντί να αποκαταστήσει τον ηλεκτροφωτισμό του δημοτικού σταδίου της πόλης -όπου εδώ και μήνες ο ένας πυλώνας φωτισμού δεν λειτουργεί καθόλου και στους υπόλοιπους τρεις δεν λειτουργούν όλοι οι προβολείς- «αυτή αδιαφόρησε με αποτέλεσμα, πριν από λίγες μέρες, αυτός να καταρρεύσει καθώς ένας ακόμη πυλώνας φωτισμού πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί».

«Αυτό σημαίνει ότι τη στιγμή που θα πέφτει το φως του ήλιου όχι μόνο δε θα πραγματοποιούνται αγώνες, αλλά ακόμη και προπονήσεις, και μάλιστα όταν τα πέντε ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία της Νέας Ιωνίας βρίσκονται μπροστά στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και ξεκινούν τις εβδομαδιαίες προπονήσεις των αθλητών τους» επισημαίνει ο κ. Αλέπης και προσθέτει:

«Είναι τεράστιες οι ευθύνες της, καθώς ενώ πολλές φορές έχουμε καταγγείλει την πολύ άσχημη κατάσταση των υποδομών του δημοτικού σταδίου και τα προβλήματα του ηλεκτροφωτισμού, αυτή προκλητικά τα αγνόησε, τίποτα δεν έπραξε. Τώρα η δημοτική αρχή Θωμαΐδου να αποκαταστήσει τον ηλεκτροφωτισμό του δημοτικού μας σταδίου ώστε οι ερασιτεχνικοί αθλητικοί όμιλοι να συνεχίσουν απρόσκοπτα το σπουδαίο έργο τους και οι δημότες μας να μπορούν να αθλούνται, χωρίς εμπόδια, καθημερινά».