Ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει το χαστούκι που δέχτηκε βουλευτής

Γενική κατακραυγή έχει προκαλέσει το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (21/4) στο Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο Γηροκομείο στην Καβάλα, όταν η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη δέχθηκε επίθεση από στέλεχος και υποψήφια της «Νίκης» μέσα στην Εκκλησία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το καταδικαστέο περιστατικό εκτυλίχθηκε προς το τέλος της Θείας Λειτουργίας, όταν η γυναίκα, υποψήφια της «Νίκης» πλησίασε την βουλευτή της ΝΔ και την χαστούκισε με δύναμη μπροστά στα μάτια των πιστών που δεν μπορούσαν να αντιληφθούν όσα συνέβαιναν μπροστά τους.

Όπως έγινε γνωστό λίγο μετά την επίθεση, την έβρισε λόγω της θετικής ψήφου που έδωσε στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων ζευγαριών.

Τι λέει η βουλευτής της ΝΔ για την επίθεση που δέχθηκε
Η κυρία Δεληκάρη μίλησε για το περιστατικό μίλησε στο Action24 και όπως είπε, προτού δεχθεί το χαστούκι η δράστιδα της φώναζε να αποχωρήσει από τον Ιερό Ναό. «Εμφανίστηκε αμέσως η γυναίκα αυτή και μου έδωσε ένα χαστούκι με όση δύναμη είχε. Έγινε πολύ γρήγορα. Φώναζε ”έξω, έξω, αίσχος”», ανέφερε μεταξύ άλλων η βουλευτής της ΝΔ και σημείωσε πως δεν επιθυμεί την δίωξή της.