Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Ιωνία: Η βόλτα, οι ρακές και η ομιλία στην πόλη (εικόνες)

Επίσκεψη στη Νέα Ιωνία έκανε το πρωινό της Τρίτης 6 Ιουνίου ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη διάρκειά της μίλησε με κατοίκους και εργαζόμενους στον Εμπορικό ιστό της πόλης, περπάτησε στη Λεωφόρο Ηρακλείου, ήπιε ρακές στους πεζόδρομους και φωτογραφήθηκε με όσους του το ζήτησαν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέφτασε ευδιάθετος στη Νέα Ιωνία στις 10.30 το πρωινό της Τρίτης και η παρουσία του ξάφνιασε ευχάριστα, όσους βρέθηκαν στη διαδρομή του. Προσηνής, γελαστός και πρόθυμος να ακούσει αιτήματα, ξάφνιασε ακόμη και τη συνοδεία του, σταματώντας διαρκώς για να μιλήσει με τους κατοίκους.

Στα απρόβλεπτα της διαδρομής για την πλατεία Σημηριώτη και τον πεζόδρομο της Μεσολογγίου, ήταν και μία στάση για …ρακές. “Η Κρήτη, βλέπω, είναι παντού. Και στη Νέα Ιωνία” είπε γελώντας ο πρόεδρος της ΝΔ, όταν καταστηματάρχες στον πεζόδρομο της Μικράς Ασίας τον κέρασαν ρακές.

Νωρίτερα, η Δήμαρχος της πόλης Δέσποινα Θωμαΐδου, τον υποδέχτηκε θυμίζοντάς του πως η Νέα Ιωνία συμπληρώνει σε λίγες μέρες 100 χρόνια από την ίδρυσή της, αναφορά που έκανε και ο ίδιος ξεκινώντας την ομιλία του στην εξέδρα.

«Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι έρχομαι στη Νέα Ιωνία στα 100 χρόνια από την ίδρυση της πόλης. Μια πόλη που έχει βαθιά ιστορία και ρίζες στον προσφυγικό ελληνισμό, τον οποίο τιμούμε και αναγνωρίζουμε», είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον συναντήσουν στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου.

«Η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση η οποία να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια στο μέλλον και να αντιμετωπίσει τις μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις της περιοχής. Βλέπετε ότι, ήδη, η Τουρκία έχει σήμερα μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση. Σταθερή κυβέρνηση χρειαζόμαστε και στη χώρα μας για να μπορέσουμε να εξακολουθούμε να υπερασπιζόμαστε την κυριαρχία μας και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Να εξακολουθούμε με αποτελεσματικότητα και δικαιοσύνη να προστατεύουμε τα σύνορά μας και στην ξηρά και στη θάλασσα», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος σε όσους είχαν συγκεντρωθεί.

«Αυτό είναι το ζητούμενο των επόμενων εκλογών: αν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία ανόρθωσης και εκσυγχρονισμού της χώρας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη Νέα Ιωνία μαζί με τον πρόεδρο της ΝΔ βρέθηκαν πολλά στελέχη του κόμματος και βουλευτές από το Βόρειο Τομέα Αθηνών