Ο εμβληματικός NiVO και οι Goin’ Through στο Αθλητικό Κέντρο Ψυχικού με δωρεάν είσοδο

Νίκος Βουρλιώτης, γνωστός στο ευρύ κοινό ως NiVO, μαζί με τους Goin’ Through, το δημοφιλέστερο κι εμπορικότερο hip hop συγκρότημα στην Ελλάδα, μετά την εμβληματική τους εμφάνιση στα Μουσικά Βραβεία του MAD TV, MAD VMA’s, έρχονται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023»:

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου,

στο Αθλητικό Κέντρο Ψυχικού

στις 21:00, με δωρεάν είσοδο

για μια μοναδική συναυλία, σηματοδοτώντας την έναρξη των μουσικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού.

Το συγκρότημα που φέτος κλείνει 29 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας και καλλιτεχνικής καριέρας με 13 άλμπουμς, 4 soundtracks, χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Άννα Βίσση, Γιώργο Μαζωνάκη, Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Πάολα, Κώστα Χατζή αλλά και διεθνή ονόματα όπως Julio Iglesias Jr.., Peter Andre, Guru (Gang Starr) κ.ά, μετρώντας δεκάδες συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία & Η.Π.Α., θα παρουσιάζουν μια μοναδική συναυλία, στο Αθλητικό Κέντρο Ψυχικού μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους ζωντανά για το κοινό του Δήμου μας, με guest καλεσμένους τον ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΗ και την Άννυ Ξαντινίδου (Panik Records).

Θεωρείται πως εκείνοι πρώτοι έφεραν το Ελληνικό Hip hop στο mainstream, ανοίγοντας τον δρόμο και για πολλούς καλλιτέχνες οι οποίοι ακολούθησαν.

Ο Νίκος Βουρλιώτης σε δηλώσεις του για το συγκρότημα του έχει τονίσει :
«Η μουσική ήταν πάντα η βιτρίνα της κοινωνίας. Η συμβουλή μου είναι να μην ακούτε καμία συμβουλή. Μην αφήσετε κανένα να σας γεμίζει το κεφάλι, γιατί το ένστικτό σας το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα, τι πρέπει να κάνετε και πως. Οι Goin’ Through δεν ακολούθησαν τα trends. Κάθε δεκαετία άλλαζαν τα trends, εμείς μέσα στη διαδικασία αυτών των αλλαγών ,προσαρμόζαμε το υλικό μας».