Ο Γιάννης Στάνκογλου φωτογραφίζει το γιό του – Τι λέει ο ηθοποιός από τον Περισσό για τα παιδιά του

Μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του δημοσίευσε ο Γιάννης Στάνκογλου στο προφίλ του στο Instagram. O γιος του, Φίλιππος, είχε τα γενέθλιά του και ο γνωστός ηθοποιός που μεγάλωσε στον Περισσό, θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

«Χρόνια πολλά αντράκι μου. Πάντα να χαμογελάς και πάντα έτσι καθαρός. Εγώ εδώ πάντα μαζί σου!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου και δέχτηκε πολλές ευχές για τα γενέθλια του γιου του, ο οποίος έγινε 9 ετών.

Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν. Η Φοίβη ήρθε στη ζωή τους το 2009 και το 2014 γεννήθηκε ο γιος τους, Φίλιππος.

Ο Γιάννης Στάνκογλου φωτογραφίζει τον 9χρονο γιο του -Ο Φίλιππος είχε γενέθλια

O Γιάννης Στάνκογλου δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου του, Φίλιππου, ο οποίος έγινε 9 ετών. Ο μικρός Φίλιππος κρατάει ένα μπαλόνι με τον αριθμό 9 και χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό

Ο Γιάννης Στάνκογλου φωτογραφίζει τον 9χρονο γιο του -Ο Φίλιππος είχε γενέθλια

Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει δηλώσει στη συνέντευξή του στο bovary.gr και τη Μυρτώ Λοβέρδου: 

«Η κόρη μου από τότε που ήταν ενάμιση ετών έχει δει όλες τις παραστάσεις μου. Ο γιος μου παρακολούθησε όλο τον Καλιγούλα. Νομίζω ότι τα παιδιά μου έχουν καταλάβει τι είναι η δουλειά μου. Ιδίως η κόρη μου. (…) Είμαι περιπετειώδης τύπος, αλλά μεγαλώνοντας ψάχνω και έναν δείκτη ασφαλείας, μέτρα προστασίας. Με έχει επηρεάσει ότι έχω δύο παιδιά, φυσικά.

Από την άλλη δεν θα πω στα παιδιά μου να μην το κάνουν. Μ΄αρέσει το ρίσκο, να δοκιμάζεις. Όλα αυτά είναι πράγματα που σε πάνε παρακάτω, σε κάνουν να ξεπερνάς τους φόβους σου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα. (…) Ο ρόλος του πατέρα δεν είναι για μένα καθόλου δύσκολος. Είναι ο πιο σημαντικός και ο πιο ωραίος. Παίρνω τρομερή ενέργεια από τα παιδιά μου, τρομερή χαρά. Τώρα πια ανυπομονώ, κάθε που τελειώνει το θέατρο, να γυρίσω να τα πάρω αγκαλιά. Ενώ παλιότερα ήθελα να πάω για ποτά. Όπως μ΄ αρέσει το πρωί να ξυπνήσω και να τα πάω σχολείο. Μου δίνουν τρομερή ενέργεια, κι ας με κουράζουν σωματικά».