ΟΦΝΙ: Έξι μήνες χωρίς τον Σάσα Ζιβούλοβιτς – Μνημόσυνο την Κυριακή στο Μαρούσι

Έξι μήνες πέρασαν από τον αδόκητο θάνατο του Σάσα Ζιβούλοβιτς, του προπονητή Χάντμπολ που ανέβασε την ομάδα του ΟΦΝΙ στην κορυφή και την έστεψε Κυπελλούχο Ελλάδας. Την προσεχή Κυριακή (30/7) στις 10.30 το πρωί θα τελεστεί από το Κοιμητήριο του Αμαρουσίου το εξάμηνο μνημόσυνο του Σάσα Ζιβούλοβιτς που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η διοίκηση του ΟΦΝΙ ενημέρωσε τους φίλους του χάντμπολ: “Σάσα, έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας, πέρασαν κιόλας 6 μήνες. Βιάστηκες να αποχωρίσεις από αυτόν τον αγώνα… είχαμε και δεύτερο ημίχρονο… υπήρχε και η παράταση. Εσύ όμως έφυγες σιωπηλά, αθόρυβα, χωρίς να μας αποχαιρετίσεις… χωρίς όμως να μπορέσουμε και εμείς να σε αποχαιρετίσουμε.

Αυτή τη φορά, δεν καταφέραμε να εφαρμόσουμε το fair – play.. Ήταν άνισος ο αγώνας… έφυγες πολύ ξαφνικά… αλλά άφησες πίσω σου μόνο όμορφες μνήμες από την έντονη παρουσία σου, το φωτεινό σου χαμόγελο, την αγάπη σου για την οικογένεια σου, το χάντμπολ και την ομάδα μας. 

Την Κυριακή 30/7 και ώρα 10:30 θα τελεστεί το εξάμηνο μνημόσυνο στο Κοιμητήριο του Αμαρουσίου. Αγαπημένε μας Σάσα δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!”